İkinci çocuk...

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Arkadaşlar iyi aksamlar biraz saçma bir soru olabilir şimdiden kusura bakmayın ama maksat geyik olsun:KK71:
İkinci çocuğu erken yapanlar şikayetçi gec kalanlar da pişman anlam veremiyorum sizce kaç yaş olmalı çocukların arasında?☺☺

bence o tam olarak yas araligiyla ilgili degil. cocuk bakmak cok zor:anne:
yas farki az olunca iki bebek diyorsun. cok olunca , tam rahata ermisken tekrar uykusuz geceler vs.
bunlari düşünme olunca cok seviyorsun :KK200:

Arkadaşlar iyi aksamlar biraz saçma bir soru olabilir şimdiden kusura bakmayın ama maksat geyik olsun:KK71:
İkinci çocuğu erken yapanlar şikayetçi gec kalanlar da pişman anlam veremiyorum sizce kaç yaş olmalı çocukların arasında?☺☺
Iki çocuğun da sağlığı açısından en az iki yaş olmalı. Arka arkaya yapanlar kendi rahatını düşünüyor çocukların sağlığını değil. Bebek iki yaşına kadar emmeli. Emziren annenin hamile kalması da hem emen bebek hem de karnındaki bebek için zararlı. Vücut kaynaklarının tamamının tek bebeğe gitmesi gerekiyorken ikiye bölünüyor.

Benim çocugum 5 yaşını bitirdi ikinciyi yeni yeni düşünmeye başladım daha birşey yok ortada ama şimdi anlıyorum arayı açma yaş farkı az olsun diyenleri bence 3 yaş ideal. Rahatlığa çok alıştım gerçekten aynı şeyleri tekrar yaşamak gözümü korkutuyor bir yandan da çok istiyorum Allah nasip ederse inşaallah zorluğu bile tatlı geliyor insana.

Kardeşimle aramda 9 yaş var bir sıkıntı vs çekmedik,o yüzden siz ve eşiniz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz maddi- manevi sizin için doğru zaman odur.

bence o tam olarak yas araligiyla ilgili degil. cocuk bakmak cok zor:anne:
yas farki az olunca iki bebek diyorsun. cok olunca , tam rahata ermisken tekrar uykusuz geceler vs.
bunlari düşünme olunca cok seviyorsun :KK200:
Haklisin çocuk bakmak zordur eminim kolaylık versin rabbim :KK200:İnşallah ya 4 ayim kaldı çok sabirsizim :KK36: uç yas olsun istiyorum hep aralarinfa bakalım hayırlısı gorucez belki on sene sonra olur ikinci :-):-) dediğin gibi bunları düşünmek için çok erken ama maksat geyik olsun dedim :KK36::KK48:

Iki çocuğun da sağlığı açısından en az iki yaş olmalı. Arka arkaya yapanlar kendi rahatını düşünüyor çocukların sağlığını değil. Bebek iki yaşına kadar emmeli. Emziren annenin hamile kalması da hem emen bebek hem de karnındaki bebek için zararlı. Vücut kaynaklarının tamamının tek bebeğe gitmesi gerekiyorken ikiye bölünüyor.
Haklisiniz sağlıklı karar vermek gerek :KK64:kii doktorlar 3 yıl ara verilmesi gerektiğini söylüyor

Benim çocugum 5 yaşını bitirdi ikinciyi yeni yeni düşünmeye başladım daha birşey yok ortada ama şimdi anlıyorum arayı açma yaş farkı az olsun diyenleri bence 3 yaş ideal. Rahatlığa çok alıştım gerçekten aynı şeyleri tekrar yaşamak gözümü korkutuyor bir yandan da çok istiyorum Allah nasip ederse inşaallah zorluğu bile tatlı geliyor insana.
Allah bagiskasin canım benim :KK36:bnce tam zamanı gelmiş biraz daha beklersen ikinciye iyice gözün kararır etrafımda çok var bnce geç kalma derim:emir_bebek::KK200:

Back
X