Ikinci cocuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Slm bayanlar ben isvicrede yasiyorum uc sendir trden geldim 24yasindayim.ve bi bebek daha istiyorum ama karar veremiyorum 2.5yasinda kizim var.kuslarim var calismam lagzim.bumlari tmaamlayana kadar 30olucam. 30dan sonra tekrar calismaya baslamisken bi bebek yaparmiyim bilmiyorum..ama kizom yalnizmi buyyyecek.ben evlenir evlenmez hamile kaldim.kizimi esimle desteksiz buyuttuk.simdi kizom buyudu rahatladik.siz ne diyorsunuz sizce kizim yalniz buyuse kotumu olur.hamileligi ne zmana planlamaliyim.hic bilmiyorum kafam karisik.esimin maddi gucu tek basina birikim yapmamiza yetmiyor bende biran once meslek yapip calisip birikim yapmak istiyorum.ama bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatini duzene sokman daha iyi olur sanki

Yasini takma arkadasim 43 unde dogurdu 3.yu

Hayatimizi yoluna koymusken hediye gibi geldi

Bu cocugu daha rahat buyuttuk dedi hep

Hayirlisi

Slm bayanlar ben isvicrede yasiyorum uc sendir trden geldim 24yasindayim.ve bi bebek daha istiyorum ama karar veremiyorum 2.5yasinda kizim var.kuslarim var calismam lagzim.bumlari tmaamlayana kadar 30olucam. 30dan sonra tekrar calismaya baslamisken bi bebek yaparmiyim bilmiyorum..ama kizom yalnizmi buyyyecek.ben evlenir evlenmez hamile kaldim.kizimi esimle desteksiz buyuttuk.simdi kizom buyudu rahatladik.siz ne diyorsunuz sizce kizim yalniz buyuse kotumu olur.hamileligi ne zmana planlamaliyim.hic bilmiyorum kafam karisik.esimin maddi gucu tek basina birikim yapmamiza yetmiyor bende biran once meslek yapip calisip birikim yapmak istiyorum.ama bilmiyorum

bunu soyledigim icin alinmazsin umarim ama
birincisi yalniz kalmasin diye ikinciyi dusunme fikri bana cok itici geliyor..
ikinci de bir canli sonucta yani.
oyuncak degil ki bu..
calisma planlarin varsa calisma hayatindan once cocuk mevzusunu bitur der benim arkadaslarim :)
ben henuz tecrube etmedim,seninle yasit kizim var benim de..
dogumda, lohusalikta yardimci olacak, kizina sen hastanedeyken bakacak kimse gelemeyecek mi yanina?

Son düzenleme:
Beyaz begonvil tlefondan giriyorum app ten imdirdim kadinlar klubini nasil kopyalicam bilmiyorum msj.ama suan duzen tam oturmadi bizde..hemen cocuk yaptigimiz icin hic esimle dogru duzgum yalniz kalamadik.ikinci bi cocul ekonomik soyal sikintilar eklenirse naparim bilmiyorum.okula gitcem cunku imsallah bi sene sonra

Yok kimsem dusunun esimle yalniz iki sene icinde bi yada iki kere beraber zaman gecirdik cocuksuz.kimse yok birakacak.ben bakmam gerekicek.bem almanca kurslarina gidiyorum bu sene bitince meslej yalicam 3-4yil okula gergun gitmem gerekicem o arada benim kizim da okula baslar.ikinci coxuk okul is hayatimi olduruyor.bilmiyorum ikinci cocuk ta isterim.kizimla beraber oynasin kardesini sevsin falan.herkes gibi..ama galiba 30a kadar sans yok 30dan sonrada is hayati yogun.ise baslamisken isi birakamamda.biramirsam da 6ay devlet maas oduyor sonra ise donmezsem olmaz.bilmiyorum galiba ben bir daha anne olamicam.diyorum tam zamani yaomak icin bu sene ama kurslar nolucak.keske birisi olsa bakicak.ben yokken ama sansim yok hic bakici tutsam dunya para

135 kisi bakmis cok az yorum aldstma kobulari gibi ilgi cekmedi sanirim:)

merhaba,
Daha cok gencsiniz ve isvicrede yasiyorsunuz.Bence dil kursunu bitirip meslek yapin.Sonra otuz gibi hamile kalisaniz bir yil evde kalip sonra bebeginizi krese verip yari zamanli bir iste calisabilirsiniz,.Sonucta isvicrede kres gibi imkanlar cok iyi.
Orada nasil bilmiyorum ama Almanya`da eger calisiyorsaniz dogumdan sonra bir yil boyunca maasinizin yaklasik yüzde yetmisini aylik olarak veriyorlar.Eger orda da öyleyse cok daha kolay olur sizin icin.
Su anda bunu bu kadar düsünüp kendinize gereksiz yere stres yapmayin bence.Biraz daha relax olursaniz hayat daha da güzellesir.

bunu soyledigim icin alinmazsin umarim ama
birincisi yalniz kalmasin diye ikinciyi dusunme fikri bana cok itici geliyor..
ikinci de bir canli sonucta yani.
oyuncak degil ki bu..
calisma planlarin varsa calisma hayatindan once cocuk mevzusunu bitur der benim arkadaslarim :)
ben henuz tecrube etmedim,seninle yasit kizim var benim de..
dogumda, lohusalikta yardimci olacak, kizina sen hastanedeyken bakacak kimse gelemeyecek mi yanina?

ikincisi elbet oyuncak değil. birincisi yalnız büyümeyecek ikincisi olursa
eğer ikincisi geç olursa o da yalnız büyüyecek
yaş farkları az olursa ikisi de yalnız büyümeyecek

Son düzenleme:
çalısan bir anne olmak çok zor hele ıkı çocuk annesı ısen şahsen biliyorum 29 yasında ıkı çocuk annesıyım ve çalısıyorum zorrrr

Back
X