Merhabalar....Benim 1 yasinda bebegim var ve arayi cok acmadan 2. Cocuguda yapiyim istiyorum ama bebegime her baktigimda acaba ona haksizlik mi etcem daha cok mu kucuk die dusunmeden edemiyorum.2 yasini doldurduktan sonra istiyorum.Cocuklar arasinda ayrim oluyo mu? Hep kucukler daha fazla seviliyo sanki buyukler dislaniyor sanki.
Erken olup olmaması biraz da sizin yapınıza bağlı. Kendinize güveniyor musunuz bu yoğunluğu kaldırabilir misiniz? Mesela benim oğlum 3.5 yaşında kızım 5 aylık. bence çok iyi bir yaş farkı aralarındaki 3 yaş gayet normal herkese de tavsiye ederim çünkü daha erken olsaydı kaldiramazdim beni bu haliyle bile çok zorluyor uykusuzluk bebek oğlum kıskançlık falan ama şimdi bayagi alıştık iyi gidiyor. Ama kuzenim çocuklarının arasında 1 yaş olmasına rağmen şimdi 3. yü yapacam diyor. o kadar seviyor bu kosturmacayi. Büyüyünce iyi oluyor yaş farkı olmaması ama küçükken de bir süre zorluk çekiyor insan.
Bnmde oglum 2 bucuk yasinda 2. Cocuk icin erken oldugunu dusunuyorum yani suan yeterince yoruluyorum gece uykulari hic yok bunu kaldiramayacigimi:dusundugum icin erken diyorum haklisin bnce 3 yas ideal gibi herkeste farklidir sonucta cocugu usluysa yormuyorsa 2. Hemen yapan cok vardir yani
yaşınız vs müsait ise ne gerek var aceleye , tek çocuk bile zorken iki küçük çocuk hem size zor hem çocuklara yazık, illa ki ilgi bölünüyor :S kişisel fikrim