Ikinci çocukları ikiz olanlar var mı?

Karkuzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
60
13
48
Bartın
Merhaba
Bir kızım var.üç yaşında.
Sürpriz bir biçimde ikizlere hamile kaldım.
Aylardır düşünüp duruyorum.
Her şeyi üç kişilik yaşamımıza göre programlamıştık.
Misal Arabamızın arkasında kızımın koltuğu var ama yanına iki tane daha ana kucağı zor sığıyor.
Hoş bu bebekler tek başına oturmaz ki orda.
Gerçi tek sıkıntı bu olsa keşke.
Benim küçük cadımın psikolojisi ne olur acaba?ordan oraya koşturan kendisiyle doğru dürüst ilgilenemeyen annesi.ki o kadar düşkün ki.şimdi B.anne var yanımızda ama ona çok yaklaşmıyor.
Benim gibi olan var mı?
Tavsiye bekliyorum lütfen.
Neler yapıyor benim gibi üç çocuk annesi olacaklar veya olanlar?

Allah bağışlasın evlatlarınızı, benim ilk çocuklarım ikiz yorum yapamadım şimdi.
anakucağında tek başında dururlar mı bilmem, ben ikisinin arasına sıkışacağım doğduklarında.
inşallah sizin durumunuzda olup yorum yapabilecek birileri vardır.

merhaba benim de kızım 4 yaşında.Planlı gebe kaldım fakat ikiz oldu.Biri kız biri erkek.Ağustosta dünyaya gelecekler inşallah.Kızımı şimdiden hazırlıyoruz.

İlk duyunca şok geçirdik fakat şimdi alıştık:)

Teşekkürler sizinkileri de Allah bağışlasın.
Sağ salim kucağınıza alırsınız umarım.
Ben 1+2 olacağım şimdi.
Ama 2+ 1 olanda çokmuş
Oda sayısı gibi oldu.

Allah bağışlasın.yakınmış sizin doğumunuzda.benim kızım pek anlamıyor anlattıklarımdan.
Oda yapıyor musunuz ikizlere?
Ve kızınız kreşe falan gidiyor mu?

merhaba benimde 6 yaşında bir kızım var ikinci düşündük ve sizin gibi sürpriz bir şekilde ikizlere hamile kaldığımı öğrendim sorunlu bir gebelik onun arkasından küveste kalmaları ordan çıkıp sürekli kontrolleri çok şükür şuanda 13 aylık oldular kızımda 7 yaşında benim bir şansım kızımın sizinkine göre biraz daha büyük olması o şu anda bana ve kardeşlerine ikinci annelik yapıyor bebeklerim doğduğundan bu yana yanımda kimse yoktu onları kızımla birlikte büyüttük halada onunla beraber bakıyoruz araba konusuna gelince bebekler doğduktan sonra bizde arabamızı değiştirdik transporter aldık içide vip li denk geldi size de tavsiye ederim başka hiç bir araba bize uygun değil çünkü şimdiden yavaş yavaş araştırmalara başlayın derim sadece size şunu söyleyeyim kendinize güvenin ben bunları bakarım ben üçünün de üstesinden gelirim diye kendinize güveninizi kaybetmeyin allah yardım ediyor buna inanın

Teşekkürler cevabınız için.kızınızın (ah yine de küçük ama) biraz büyük olması şans bu durumda.ne güzel ikizler yaşını da bitirmiş.normal hayatınıza ne kadar dönebildiniz?çalışıyor musunuz?ben çalışmak zorundayım aynı zamanda.tabi izinler falan 6-7 aylık olurlar..Allah hepimize kolaylık versin, yardımcı olsun Rabbim.

normal hayata daha yeni yeni dönmeye başlıyorum ama yinede eskisi gibi olmayacağını biliyorum eskirahatlık artık yokkk ben çalışmıyorum evdeki çalışma yetiyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Benimde 4 yaşında bi kızım var ve 5 aylık ikizlerime hamileyim. Allah yardımcımız olsun...

Merhaba. Benim de 5 yaşında bir oğlum var. İkizlerime hamileyim, 23 haftalık oldu. Allah yardımcımız olsun. Hazırlamaya çalışıyoruz oğlumu, bana da çok düşkün. Kardeşlerim ne zaman gelecek diye soruyor sürekli...

merhaba,
siye bir sorum olacakti. benim de 1 cocugum var. ama ailede hic ikiz yok:) siz nasil ikize hamile kaldiniz? ailenizde mi var?

ikizlere hamile olan arkadaslar,
hepinizin anne tarafinda ikiz var miydi? benim ne anne ne de baba tarafinda ikiz var ama ikiz cocuk istiyorum. nasil olur:)

ikizlere hamile olan arkadaslar,
hepinizin anne tarafinda ikiz var miydi? benim ne anne ne de baba tarafinda ikiz var ama ikiz cocuk istiyorum. nasil olur:)
Merhaba. Benim halamın ikiz çocukları vardı, ardından ablam ikiz bebeklerine hamile kaldı. Şimdi de ben. Benim baba tarafımdan da kuzenim ikizlere hamile kaldı ama biri kayboldu. yani bizim baba tarafında ağırlıklı gibi ama yine de bilmiyorum...

Arkadaslar benim de 6yasinda bir oglum var.Planli bir sekilde hamile kaldim fakat ikiz olduklarini ogrenince sok oldum.Hem esim hem ben kara kara dusunuyoruz.Suan 6haftalik ve tek yumurta ikizleri.Oglum.seneye okula baslayacak.Nasil yaparin ne ederim.bilmiyorum.cok kararsiziz...

Benin de 3 yasinda ve 7 yasinda iki kizim varken surpriz bir sekilde hamile kaldigimi öğrendim ve surprizin daha büyüğü ikiz olduklarini ogrenmemdi.cok şükür simdi 5 aylik oldular.biraz genis bir aile olduk.zorlukları elbette oluyor ama inanin Allah yardim ediyor.ve mukemmel bir duygu.ablalariyla birlikte surekli onlari izleyip cok gülüyoruz.araba konusu da bizim icin de hala muamma.kis bittikten sonra bir minibus satin aliriz deyip gülüyoruz.napalim

9 yaşında bir kızım var ve 4 aylık ikizlere hamileyim.doğal yollarla hamile kaldım.bildiğim yakın akrabalarımda ikiz yok piyango alacağım bu yıl

Benim de 8 yaş kız, 5 yaş erkek ve 2 yaş erkek ikiz çocuklarım var.

Canım merhaba yazını yazalı 4 ay geçmiş ama merak ettim doğal yolla ikizlere hamile kaldığını yazmışsın.bende 6+2 hamileyim.simdilik tek kese cikti.yarin doktora gidicez.ama ben başından beri ikiz hissediyorum.beta değerim yüksek cikti.ruyamda tek yumurta ikiye bölündü ve birde hamile olduğumu adete 6 gun varken idrar testinde öğrendim. Sizde ipucu vercek birşey oldumu. Allah evlatlarını sana bagislasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…