Malesef bizler denemeler ile buluyoruz evet çok zor bir süreç benimde ilk transferim çift transfer yapıldı 5aa tutmadı ikincide çift transfer 5aa kimyasal oldu hiç beklemeden kalanı transfer ettirdik iki adet 5aa ve doğum geldi bak güzel düşün olacak yıprandın ama zamanı var demekki donmuş benim tüm transferlerim aslında donmusda rahim dinleniyor sans oranıda yüksek ben bu transferi istemedim benim doktorum çok ısrar etti yapalm diye iyiki dinlemişim kimyasaldan sonra tutuyor dedi histereskopi çizik glue ve serum kullanıldı bendede13 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Kaliteleri de 4aa'ydi ilk beta değerim 108 çıktı iki gün sonra 117. Doktor maalesef büyük ihtimalle kimyasal dedi. 2 yıl önce ilk aşılamada hamile kalmıştım 9.haftada kalbi durdu. Tüp bebeğe başladık tam toplamadan bir gün önce eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta donduruldu eşim iyileşince yumurtaları çözüp embriyo yaptılar onlar da 4aaydi maalesef o da kimyasaldi. Doktor yumurta çözüldüğü için olabilir demişti. Bu sefer her şey yapıldı. Embriyo glue, tutunma aşısı, serum, organ naklinde kullanılan ilaç. Olmayınca olmuyor maalesef. 5 embriyorumuz daha var. Doktor büyük ihtimalle genetik bir sıkıntı var dedi. Ama çok yoruldum artık yaptırmak da istemiyorum.
çok geçmiş olsun gerçekten çok zor süreçlerden geçmişsiniz eşinin rahatsızlığı ilk kaybın derken ruhsal olarak çok yorulman o kadar normal ki tamamen pes etme bak ne güzel daha arkada 5 tane embriyonuz var bu çok büyük bir şans bence şu an tedaviye hemen devam etme biraz dur kafa dinle bedenini ve ruhunu rahat bırak ama bu dinlenme sürecini boş geçirmemek için eşinle birlikte hemen tıbbi genetik bölümüne gidip kan verin o testlerin çıkması zaten en az 1-2 ay sürüyor siz evde kafa dinleyip bu süreçleri unutmaya çalışırken genetik testleriniz aradan çıkmış olur sonuç gelince de kafanız rahat bir şekilde o kalan 5 embriyonuz için tekrar başlarsınız13 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Kaliteleri de 4aa'ydi ilk beta değerim 108 çıktı iki gün sonra 117. Doktor maalesef büyük ihtimalle kimyasal dedi. 2 yıl önce ilk aşılamada hamile kalmıştım 9.haftada kalbi durdu. Tüp bebeğe başladık tam toplamadan bir gün önce eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta donduruldu eşim iyileşince yumurtaları çözüp embriyo yaptılar onlar da 4aaydi maalesef o da kimyasaldi. Doktor yumurta çözüldüğü için olabilir demişti. Bu sefer her şey yapıldı. Embriyo glue, tutunma aşısı, serum, organ naklinde kullanılan ilaç. Olmayınca olmuyor maalesef. 5 embriyorumuz daha var. Doktor büyük ihtimalle genetik bir sıkıntı var dedi. Ama çok yoruldum artık yaptırmak da istemiyorum.
Maşallah evet bu süreci anca yaşayan bilirMalesef bizler denemeler ile buluyoruz evet çok zor bir süreç benimde ilk transferim çift transfer yapıldı 5aa tutmadı ikincide çift transfer 5aa kimyasal oldu hiç beklemeden kalanı transfer ettirdik iki adet 5aa ve doğum geldi bak güzel düşün olacak yıprandın ama zamanı var demekki donmuş benim tüm transferlerim aslında donmusda rahim dinleniyor sans oranıda yüksek ben bu transferi istemedim benim doktorum çok ısrar etti yapalm diye iyiki dinlemişim kimyasaldan sonra tutuyor dedi histereskopi çizik glue ve serum kullanıldı bendede
İlk kimyasal sonrası genetik test yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Bazen zorlamamak mi gerekiyor daha fazla diye düşünüyorum.çok geçmiş olsun gerçekten çok zor süreçlerden geçmişsiniz eşinin rahatsızlığı ilk kaybın derken ruhsal olarak çok yorulman o kadar normal ki tamamen pes etme bak ne güzel daha arkada 5 tane embriyonuz var bu çok büyük bir şans bence şu an tedaviye hemen devam etme biraz dur kafa dinle bedenini ve ruhunu rahat bırak ama bu dinlenme sürecini boş geçirmemek için eşinle birlikte hemen tıbbi genetik bölümüne gidip kan verin o testlerin çıkması zaten en az 1-2 ay sürüyor siz evde kafa dinleyip bu süreçleri unutmaya çalışırken genetik testleriniz aradan çıkmış olur sonuç gelince de kafanız rahat bir şekilde o kalan 5 embriyonuz için tekrar başlarsınız
Yani zorlamak demeyelim sonuçta bir çaresi var ve arıyoruz çaremizi. Sonuçta çok stresli günler ve sizin ekstra stresli geçmiş bence bir kafa dinleyin ufak bir tatil sonra tekrar deneyin pes etmeyin gücünüz ve yaşınız uygunsa denemeye değer gibiİlk kimyasal sonrası genetik test yaptırdık bir sıkıntı çıkmadı. Bazen zorlamamak mi gerekiyor daha fazla diye düşünüyorum.
Rabbim kolaylastirsin güçleştirmesin diyorum sadece. Sana dua edebilirim konu hakkında bir fikrim yok ama sabrinin emeğinin sonucu çok güzel olsun inşallah13 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Kaliteleri de 4aa'ydi ilk beta değerim 108 çıktı iki gün sonra 117. Doktor maalesef büyük ihtimalle kimyasal dedi. 2 yıl önce ilk aşılamada hamile kalmıştım 9.haftada kalbi durdu. Tüp bebeğe başladık tam toplamadan bir gün önce eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta donduruldu eşim iyileşince yumurtaları çözüp embriyo yaptılar onlar da 4aaydi maalesef o da kimyasaldi. Doktor yumurta çözüldüğü için olabilir demişti. Bu sefer her şey yapıldı. Embriyo glue, tutunma aşısı, serum, organ naklinde kullanılan ilaç. Olmayınca olmuyor maalesef. 5 embriyorumuz daha var. Doktor büyük ihtimalle genetik bir sıkıntı var dedi. Ama çok yoruldum artık yaptırmak da istemiyorum.
38 yaşındayım bir süre dinlenip son kalanları transfer ettireceğim olmazsa da nasip deyip önüme bakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.Yani zorlamak demeyelim sonuçta bir çaresi var ve arıyoruz çaremizi. Sonuçta çok stresli günler ve sizin ekstra stresli geçmiş bence bir kafa dinleyin ufak bir tatil sonra tekrar deneyin pes etmeyin gücünüz ve yaşınız uygunsa denemeye değer gibi
Hakkınızda her şeyin en hayırlısı olsun canım benim rabbim sabrınızın ve emeğinizin sonucunu çok güzel etsin inşallah.38 yaşındayım bir süre dinlenip son kalanları transfer ettireceğim olmazsa da nasip deyip önüme bakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Embriyolarınıza pgt-a testi yaptırdınız mı?2.tedavimde 7 tane embriyoya yapıldı. 3 tanesi sağlıklı geldi. 5.gün 5aa kalitesindeki embriyolar sağlıksız geldi. 6.gün embriyosu transferi oldum. Pozitif oldu. 37 yaşındayım. Yaşımdan dolayı kendim hep pgt ile ilerlemek istedim.13 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Kaliteleri de 4aa'ydi ilk beta değerim 108 çıktı iki gün sonra 117. Doktor maalesef büyük ihtimalle kimyasal dedi. 2 yıl önce ilk aşılamada hamile kalmıştım 9.haftada kalbi durdu. Tüp bebeğe başladık tam toplamadan bir gün önce eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta donduruldu eşim iyileşince yumurtaları çözüp embriyo yaptılar onlar da 4aaydi maalesef o da kimyasaldi. Doktor yumurta çözüldüğü için olabilir demişti. Bu sefer her şey yapıldı. Embriyo glue, tutunma aşısı, serum, organ naklinde kullanılan ilaç. Olmayınca olmuyor maalesef. 5 embriyorumuz daha var. Doktor büyük ihtimalle genetik bir sıkıntı var dedi. Ama çok yoruldum artık yaptırmak da istemiyorum.
Benim de ilk 2 transferim kimyasal oldu. Merkez değiştirdim 3.de tuttu çok şükür. Vazgeçmeden denemek gerekiyor sanırım.38 yaşındayım bir süre dinlenip son kalanları transfer ettireceğim olmazsa da nasip deyip önüme bakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
38 yaşındayım bir süre dinlenip son kalanları transfer ettireceğim olmazsa da nasip deyip önüme bakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. BYani zorlamak demeyelim sonuçta bir çaresi var ve arıyoruz çaremizi. Sonuçta çok stresli günler ve sizin ekstra stresli geçmiş bence bir kafa dinleyin ufak bir tatil sonra tekrar deneyin pes etmeyin gücünüz ve yaşınız uygunsa denemeye değer gibi
Amin amin hepimizin inşallah çok teşekkür ederimRabbim kolaylastirsin güçleştirmesin diyorum sadece. Sana dua edebilirim konu hakkında bir fikrim yok ama sabrinin emeğinin sonucu çok güzel olsun inşallah
Yaptirmamistim şimdi de doktorum biyopsi alırsak embriyolara zarar veririz hepsini çözüp en iyi olan 2 ya da 3 embriyoyu transfer edelim diyor. Çözüp örnek alıp tekrar dondurmak zarar verirmiş. Sağlıklı olan tutunur dedi. Tekrar yumurta toplama olursa mutlaka genetiği gönderilmeli dedi ama.Embriyolarınıza pgt-a testi yaptırdınız mı?2.tedavimde 7 tane embriyoya yapıldı. 3 tanesi sağlıklı geldi. 5.gün 5aa kalitesindeki embriyolar sağlıksız geldi. 6.gün embriyosu transferi oldum. Pozitif oldu. 37 yaşındayım. Yaşımdan dolayı kendim hep pgt ile ilerlemek istedim.
Doktor önermemişti ama ilk tedavide hepsi sağlıksız gelmişti. Transfer olsaydım hep negatif sonuç alacaktım. Merkez değiştirdim.
Doktorumdan çok memnunum da hayırlısı inşallah. Sizin için çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın.Benim de ilk 2 transferim kimyasal oldu. Merkez değiştirdim 3.de tuttu çok şükür. Vazgeçmeden denemek gerekiyor sanırım.
3 negatiften sonra arkadaşımın kalan embriyoları genetik testi için tekrar çözülüp biyopsi alınmış ve dondurulmuş. Sağlıklı 2 tane tranfer edilmiş. Biri tutmuş. Doğum yaptı ve oğlu 2 yaşında. Evet risk ama yapanlar var. İnşallah tekrar opuya gerek kalmadan pozitifi görürsünüz38 yaşındayım bir süre dinlenip son kalanları transfer ettireceğim olmazsa da nasip deyip önüme bakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. B
Amin amin hepimizin inşallah çok teşekkür ederim
Yaptirmamistim şimdi de doktorum biyopsi alırsak embriyolara zarar veririz hepsini çözüp en iyi olan 2 ya da 3 embriyoyu transfer edelim diyor. Çözüp örnek alıp tekrar dondurmak zarar verirmiş. Sağlıklı olan tutunur dedi. Tekrar yumurta toplama olursa mutlaka genetiği gönderilmeli dedi ama.
Yaaa ne kadar güzel. Amin inşallah çok teşekkür ederim.3 negatiften sonra arkadaşımın kalan embriyoları genetik testi için tekrar çözülüp biyopsi alınmış ve dondurulmuş. Sağlıklı 2 tane tranfer edilmiş. Biri tutmuş. Doğum yaptı ve oğlu 2 yaşında. Evet risk ama yapanlar var. İnşallah tekrar opuya gerek kalmadan pozitifi görürsünüz
Merhaba ikimizin ismi aynı (benim kendi ismim farkli) hikayemiz de aynıymış ben de ilk asilama ile hamile kaldim dis gebelik oldu 7.haftada anlaşıldı çünkü beta hep 2 ve 3 kat artmıştı. İlk transferim 7.gun ilk beta 94 geldi sonra düşüşe geçti kimyasal gebelik oldu. Hemen pesine çift embriyo 2.transfer yine kimyasal gebelik13 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Kaliteleri de 4aa'ydi ilk beta değerim 108 çıktı iki gün sonra 117. Doktor maalesef büyük ihtimalle kimyasal dedi. 2 yıl önce ilk aşılamada hamile kalmıştım 9.haftada kalbi durdu. Tüp bebeğe başladık tam toplamadan bir gün önce eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta donduruldu eşim iyileşince yumurtaları çözüp embriyo yaptılar onlar da 4aaydi maalesef o da kimyasaldi. Doktor yumurta çözüldüğü için olabilir demişti. Bu sefer her şey yapıldı. Embriyo glue, tutunma aşısı, serum, organ naklinde kullanılan ilaç. Olmayınca olmuyor maalesef. 5 embriyorumuz daha var. Doktor büyük ihtimalle genetik bir sıkıntı var dedi. Ama çok yoruldum artık yaptırmak da istemiyorum.
Biz de eşimle genetik testleri verdik sonucunu bekliyoruz bende cikolata kisti var. Tekrar pgtli embriyo dondurmak istiyorum.Merhaba ikimizin ismi aynı (benim kendi ismim farkli) hikayemiz de aynıymış ben de ilk asilama ile hamile kaldim dis gebelik oldu 7.haftada anlaşıldı çünkü beta hep 2 ve 3 kat artmıştı. İlk transferim 7.gun ilk beta 94 geldi sonra düşüşe geçti kimyasal gebelik oldu. Hemen pesine çift embriyo 2.transfer yine kimyasal gebelik