Merhabalar herkese ben yeni katıldım 1 yılı aşkındır internet üzerinden satış yapıp çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum yüzlerce ürün sattım ve hiç bir sorun yaşamadım çocuklar çok çabuk büyüyorlar aldığımız kıyafetler tertemiz yepyeni kalıyor burada da bir kaç parça ürün sunmak istiyorum dilerim beğenirsiniz
ödemeler havale ya da kredi kartı ile yapılmaktadır referanslarım var ürünler ptt kargo ile havale yapıldığı gün gönderilir en geç 2-3 gün içinde elinize ulaşmış olur hepsi tertemizdir hiç bir kusurları yoktur sabit 5 lira kargo masrafı vardır bu yüzden toplu almak daha kârlı olur toplu alımlarda indirim de yapabilirim kargoyu karşılayabilirim resimleri ekleyeceğim vakit buldukça
Eki Görüntüle 404878 Eki Görüntüle 404879 Eki Görüntüle 404880 Eki Görüntüle 404881 Eki Görüntüle 404882 Eki Görüntüle 404883 Eki Görüntüle 404884 Eki Görüntüle 404885 Eki Görüntüle 404886
kravatlı 3 lu takımınız satılmışmıdır?sırayla yazıyorum fiyat ve ürün bilgileri
kot mont: 1 yaş için hiç giyemedik küçük geldi oğluma 7.5 lira
içi polarlı kot pantolon tam kışlık bir iki kez giyildi tertemiz 7.5 lira 1-1.5 yaşa
baby rose markalı kapşonlu ikili takım sadece yıkandı giyilmedi takım halinde 10 lira 1-2 yaşa
sarı renkli kısa kollu şortlu takım bir kaç kez giyildi takım olarak 5 lira 1-1.5 yaş
mavi olan sweet ışıklıdır hareket ettikçe ışık yanıyor bir kez yıkandı sadece 5 lira penyesi çok kaliteli 2-3 yaş
baby rose markalı kravatlı üçlü takım sadece yıkandı giyilmedi mont, gömlek ve pantolondan oluşuyor gömleğin kolları kısa olarak da kullanılır takım halinde 25 lira kravat ve kemer de dahil pantolon kot görünümlü ama kumaştır 1.5-2 yaş
yandan cepli kot pantolon bir kaç kez giyildi kusuru yok 1-1.5 yaş uyumlu sadece 5 lira
askılı kot tulum tertemiz kusuru yok 1-1.5 yaşa oluyor 5 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?