İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

cactuslove_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
1.802
1.432
83
Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...

Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...

Kusura bakmayin ama kendi basini yakmak buna deniyor iste.

Neden çocuklar ayrılma sebebi olarak sizi görsünler ki?Evlimiydi sizle tanıştığında yada çok kısa bir zaman mi geçmişti boşanmanın üstünden?
Çocuklar küçük büyüdüklerinde babalarının benimle evli olduğunu görünce.
Bu kadın için annemizi bıraktı diyecekler diyorlar veya bu kadın olmasa babamız annemizi bırakmazdı gibi...
Seni hep arada görecekler diyorlar

Senin hiç izlemediğin filme, daha önce izlemiş hatta bazı replikleri ezberlemiş biriyle gidiyorsun gibi düşün.
Senin için yeni olan, heyecanlı olan, şaşırtıcı olan şeyler onun için ee ne var bunda evlilikte olur olacak.
Şunu diyeyim eşimle 2. çocuğu düşünüyoruz birincisinde hamile misin acaba, acaba var mı bebek test mi yapsak derken şimdi dur önce zamanın geçsin sonra yaparsın diyor. Anladın mi ne demek istediğimi:)

Senin hiç izlemediğin filme, daha önce izlemiş hatta bazı replikleri ezberlemiş biriyle gidiyorsun gibi düşün.
Senin için yeni olan, heyecanlı olan, şaşırtıcı olan şeyler onun için ee ne var bunda evlilikte olur olacak.
Şunu diyeyim eşimle 2. çocuğu düşünüyoruz birincisinde hamile misin acaba, acaba var mı bebek test mi yapsak derken şimdi dur önce zamanın geçsin sonra yaparsın diyor. Anladın de mi ne demek istediğimi:)
Anladım anladım da öyle heyecanlı ki hala ilkleri yaşıyor gibi onun aileside benim ailemde farkında bunu benimle çok mutlu hayatının merkezindeyim hep aynı yerdeyim 4 yıldır. Bilemiyorum o yüzden.

Çocuklar küçük büyüdüklerinde babalarının benimle evli olduğunu görünce.
Bu kadın için annemizi bıraktı diyecekler diyorlar veya bu kadın olmasa babamız annemizi bırakmazdı gibi...
Seni hep arada görecekler diyorlar
Işte öyle demelerine bir neden arıyorum çünkü normalde büyüdüklerinde açıklanabilir bir durum varsa niye sizi sorumlu tutsunlar bundan?Eşiniz anlatır yada anneleri durumun öyle olmadığını söylerler dimi?
Aksi değilse tabi.

Anladım anladım da öyle heyecanlı ki hala ilkleri yaşıyor gibi onun aileside benim ailemde farkında bunu benimle çok mutlu hayatının merkezindeyim hep aynı yerdeyim 4 yıldır. Bilemiyorum o yüzden.

Yahu evlenene, nişanlanana kadar herkesin sevgilisi kocası adeta bir biscolata erkeği, bir nezaket timsali.
Asıl mesele evlendikten sonra zaten.

Back
X