Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

yagmurreceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
69
58
3
33
Canlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.

Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.

neden yeni bir başlangıç yapıp bir meslek sahibi olmayı denemiyorsunuz?

kendi aytakları üzerinde duran,mesleği olan, ya da hobisini,el emeğini ticarete taşıyan bir hanım olsanız böyle korkularınız olmaz karşı taraf korkardı sizden? bu kadının hiçbir şeye minneti yok beni bırakır beğenmez mi acaba diye?

belediyenin açtığı kurslar var hatta işkurun 6 aylık kursu var günlük 20 tl harçlığınızı bile veriyor ordan bir işe yerleşmeniz daha kolay olur..

Sen baştan "evlenip ayrıldım" diye kendini ezik hissetmezsen o da başına kakmaz.
Tabii ezdirme dedimse çok da şeyapma sen yine de.
Başına kakıp kakmaması senin elinde olan bir şey.

Bu arada neden istediğin sen bilmiyorsan biz nereden bilelim?
Hem mesleğim yok diyerek kendine acımaktansa ve birine muhtaç olmaktansa sen de meslek edin bu arada?
Zaten birkaç sene tanıyacakmışsınız birbirinizi.

Eğitimini tamamla, meslek kurslarına git...
Bir şekilde geliştirebilirsin kendini bu arada.

Ben universite mezunu bir insanim zaten. Aciz muhtac biri deilim suan isim de var. Ama devlet memuru degilim. Ve nerde calisirsam calisayim onun kadar maas alamadigim icin acaba ilerde birde bekar oldugu icin bu sorun olur mu diye sordum

parası olan adam benle evlenir mi diye düşüneceğinize bi iş bulup çalışsanız.

bence sizin komple hayata ve insanlara bakış açınızı dğeiştirmeniz lazım.
Calismadigimi nerden biliyorsunuz zaten bi isim var kimseden de bi beklentim yok. Esimdende bi beklentim yoktu onceki evliligimde de calisiyordum. Anlatmak istedigim ikinci evliligimde de bu tur sorun yasar miyim basa kalkma olayi olur mu

E sende kendi standartlarında biriyle olursun illa bu olmak zorunda mı?
Daha boşanmamışsın azcık erkeksiz hava sahasında nefes al.
Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya

Calismadigimi nerden biliyorsunuz zaten bi isim var kimseden de bi beklentim yok. Esimdende bi beklentim yoktu onceki evliligimde de calisiyordum. Anlatmak istedigim ikinci evliligimde de bu tur sorun yasar miyim basa kalkma olayi olur mu
Bu 2. Kocanin kisiligiyle alakali. Nerden bilelim?

Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya
Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik.

E bu ne oluyor öyleyse? Birkaç sene tanımaya karar vermek arkadaşlık mı oluyor?
Yargılamıyorum bunlar senin yazdıkların.
Tecrübeli kişiler yazsın diyorsun da, boşanmadan başka bir erkeği düşünen ve hemen ilerisini düşünen kadın sayısı pek nadirdir o yüzden bu yönde çok cevap alacağını sanmam. Biraz erkeksiz kal nefes al demem neden bu kadar sinirlendirdi çok manidar. :kahve:

Ben universite mezunu bir insanim zaten. Aciz muhtac biri deilim suan isim de var. Ama devlet memuru degilim. Ve nerde calisirsam calisayim onun kadar maas alamadigim icin acaba ilerde birde bekar oldugu icin bu sorun olur mu diye sordum

ille memur mu olmak lazım.. bende memur değilim ve memur olsam muhtemelen daha az maaş alırdım..

maaşın az çok farketmez muhtaç olma yeterli.. güven kendine.. gez toz bu arada gözlemle bir güzel

yanlış söylememiş arkadaş
hele bir durun bir boşanın
ben sizin yerinizde olsam kimseyle görüşmek istemezdim bu esnada

inşallah sizin şuanki duygusal boşluğunuzdan yararlanıp sizi cinsel bir obje gibi düşünüp devam ettirmez ilişkiyi.

3 yıl oldu boşanalı.. ihtiyaçların yok mu sende bir kadınsın nasıl dayanıyorsun sorularını hemcinslerimden bile duymuşken.. erkekler konusunda korkuyorum.. niyeti anlamak zor.. ben olsam görüştüğüm süre içerisinde cinsellikten uzak durur tanımaya çalışırdım.. çünkü bizim için güven ilk sırada olmalı

Canlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.

Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.

size tek soyleyecegim sey, hicbir aile erkegi daha bosanmamis biriyle iliskiye baslayip, onu ailesine kadin yapmaz.

Back
X