• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evliligini bitirmis ve cocuk sahibi birileri var mi?

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
118
Yaklaşık 4 yil once yanlis zamanda yanlis bir kararla evlenmisim. Şimdi bir oğlumuz var 2.5 yasinda. Bugüne kadar öfke kontrolü ve dilinin kemiği olmayan bir es ile devam ettim ama doldum tasiyorum artik. Beni beğenmiyor, kadin gibi görmüyor, herşeye bir kusur,calistigim halde beni her acidan kisitliyor. Şiddete meyilli vs vs vs anlatmakla bitmez. Ben artik yapamiyorum,çocuk için hep gozardi ettim bir şeyleri ama tahammulum bitti. Hani konuşan kadindan değilde susan kadindan korkmaliymis ya erkekler... Bir kadin susarak gidermiş ya evet ben de sustum artik... Sadece oğlumu düşünüyorum, ne olacak nasil olacak ne kadar etkilenir vs vs... Birde ikinci evlilik olunca cevre ve aile baskisi da var tabi... Birileri lütfen bana oglumun bu durumdan çok etkilenmeyecegini soylesin...

Mutlu değilseniz hemen boşanmalısınız sizce oğlunuz mutsuz bir ailede mi etkilenmez yoksa mutlu bir anne ve babayla mı? Bence ilki. Boşanma illa ki çocukları etkiler ama mutsuz bir ailede büyümekten iyidir kavga gürültü içinde... Ayaklarınız üzerinde durun ve kendinize güvenin

kavga gürültünün olduğu bir evde çocuğun mutlu olabileceğini düşünüyorsanız bekleyin. eşinizle konuşacak yola getirecek biri yok mu? ya da evlilik terapistine falan gitmeyi düşünmez mi?

Kendi mutluluğunuzu düşünün her şeyden önce, elalemi ne olur bırakın. Boşandıktan sonra baba ile iletişimi düzgün bir şekilde devam eder, babası çocukla ilgilenirse bir sorun olacağınızı sanmıyorum. Hem hayatın gerçekleri bunlar, çocuklar her konuda el bebek gül bebek büyüyecek değiller ya.

Eğer şiddet olan bir yerde yaşamaya devam ederseniz bunun sonucunda oğlun daha çok etkilenir.

Terapiyi kabul etmiyor, birçok şeyi kabul etmediği gibi. Hastalikli bir ruh yapisi var. Basta ailem karsi cikiyor zaten ayrilmama. Bizim sonumuz her türlü ayrilik ve bu yüzden daha fazla düşmanlasmadan olsun istiyorum. Sonuçta çocuğumuz var. Ama gelin görün ki anlatamiyorum.şuan evde iki yabanciyiz.öyle soğuttu ki onu görünce basima agrilar giriyor.

terapiyi kabul etmezse ayrılmayı düşündüğünü söylersen belki kabul eder. ama ola ki kabul etmezse evliliğini kurtarmak istemeyen bi adamdan hayır gelmez. o çocuk da mutsuz bi yuvada sağlıklı yetişmez zaten

Parali olan hiçbirşeyi kabul etmezmis,nereden buluyormusum bu entel fikirleri!!! Adamin kafa bu. Ayrıca ayrilinca çocuk babasiz mi büyüyecek dediğimde cevabi aynen su: o babasiz büyümesin diye hayatimizi mi harcayalim... Yani isin özü bu adamdan birşey olmaz!

Birlikte mutsu olan anne babadan ise ayri ama mutlu olan anne baba daha iyi tabiki. Takildigim nokta su. Şuan olduğum yerde tek basima gecinmem ve cocuguma iyi olanaklar sunmak zor. Memlekete giderim diye düşündüm ama bu defada babasindan uzak olacak. İste bu noktada kaliyorum...

Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama eger ist. daysaniz ibb nin ucretsiz cift terapisti var. 153ten bilgi alin

Şimdi evde bir sessizlik hakim. Bakalim ne olacak. Birçok problemimiz var ve cozulecegine inanmiyorum. Defalarca uyardim bak bitiyor, tuketiyorsun beni diye. Ama nafile

kimin ne dediğine sakın bakma.
hayat senin hayatın.
olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.

ilk önce siz gidin terapiste o zaman. terapist davet eder belki zamanla o da gelir. siz kendinizden başlayın. ve olmaz demeyin , her şey Rabbimin elinde , ol der oluverir, önce sizin inanmanız lazım olacağına

Ne zormus arkadaşlar bu is. Neyapacagimi bilmez haldeyim. Oğlum için devam etmeli,kendim içim ayrilmaliyim sanirim. Bitmiş tükenmiş hissediyorum kendimi.

Birlikte mutsu olan anne babadan ise ayri ama mutlu olan anne baba daha iyi tabiki. Takildigim nokta su. Şuan olduğum yerde tek basima gecinmem ve cocuguma iyi olanaklar sunmak zor. Memlekete giderim diye düşündüm ama bu defada babasindan uzak olacak. İste bu noktada kaliyorum...

Mahkeme çocuğa nafaka bağlar. Şiddet eğilimi, hakaret vs. durumunda manevi tazminat da olabiliyor. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Ama umarım hiçbirine gerek kalmaz, eşiniz terapiye gider. Saygı duyduğu, lafını dinleyeceği biri varsa belki onunla konuşabilirsiniz. Ama eşinizin huyunu bilmiyorum. Ters tepki olabilir, kızabilir. En iyisi siz tek başınıza terapiye gidip terapiste danışın. Mutluluklar dilerim.

Konusmayi basarabildik sözde hatalarini anladi tekrarlamayacagini söyledi vs ama hemen rengini belli ediyor yine. Ve en kötüsü yaptiklarini hakettigimi düşünmesi. Ne yapiyorum da hakediyorum anlamiyorum gerçekten. Hangi insanin hakkidir ki bir insana hem eziyet edip hemde bunu çek buna katlan demek. Psikolojim bozuldu. Ben bir öğretmenim ve özellikle disarida yaptigi asagilayici hareketler onurumu sayginligimi yikip geçiyor. Sirf başka insanlar hakkimda kotu düşünsun diye çok alakasiz iftiralar atarak bagiriyor sokagin ortasında. Kafayi yemek uzereyim. Nafaka vs istemiyorum sadece oğlumu istiyorum.

Back
X