ikinci evlilik dügün ve cocuk siz olsaniz ?

ZibidiGonzales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
3.525
18
78
İstanbul
Arkadaslar merhaba
Bir kac gun sonra ikinci evliligimi gerceklestiricem allah kismet ederse. Ve tekrardan gelinlik giyicem. Kucuk koktey yapicaz. Ama 6 yasinda ki oglumu nikaha getirip getirmemekte cok kararsizim. Oglum suan ki esimi cok seviyor baba diyor.. ama... amalarim var..
Lutfen empati yapin siz olsaniz ne yapardiniz ?
Cevap verenlere simdiden cok tsk ederim..

Bu biraz çocuğunuzun kişiliğine de bağlı kalabalık ortamlarda huysuzlaşır mı, belki sizi o gece damattan kıskanabilir ve ilgi bekleyebilir ben olsam riske girmezdim sanırım.. Şimdiden mutluluklar dilerim

Son düzenleme:

Burc, o kadar erken miydi :) Şoka girdim :)

Ben olsa götürürdüm, aklı eriyor artık. Güzel bir anı olarak kalırdı aklında.

hayırlı olsun canım..

peki senin bu konudaki kaygıların nedir? yani neden gelsin ya da gelmesin diye düşünüyorsun?

Bence nikahta bulunsun,her çocuğa nasip olmaz annesini gelinlikle görmek
Sizin endişeleriniz neler? Bu arada mutluluklar dilerim.

Gelip gelmemesinde ki endisem arkadaslarinin hic birinin annesi gelin olmuyor. Anne ve babasi simdi evlenmiyor vs.

ama zaten nişanlına baba diyor oğlun bu çok güzel bir şey..yani o insanla annesini paylaşmaya,aynı evde yaşamaya ve hep yanında görmeye hazır bir çocuk ve 6 yaşında..bunları az-çok idrak edebilecek yaşta..

uygun bir şekilde oğlum anne gelin olacak baba damat hep birlikte çok güzel eğleneceğiz gibi uygun cümlelerle onu hazırlayabilirsin buna.eminim olumlu karşılayacaktır..bence oğlun orada olmalı çekilecek fotolarda yer almalı :)

evliliğiniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden.Allah mesut etsin inş.

eğer oğlunuz sizi ve evleneceğiniz kişiyi bir arada görmekten mutluluk duyuyorsa sizinle beraber olmak dan oda çok keyif alıyorsa katılmasında bir sorun olmayacağı kanaatindeyim.

zibidicimm tatlım mmmmmaşallah senin oğlun çok olgun..bence o buna hazırlıklıdır...zaten nişanlına baba diyor onu öle benimsemiş halde..
bence seni gelinlikle görmek onu kötü etkilemeecektir..
düğünde olan fotolarda onunda olması lazım..yoksa yaşı ilerledikçe yalnış anlayabilir..annem o gün beni yanında istememiş diyebilir..
bence bir psikologa danışbilirsin

Bence sen ben baban yani üçümüzün aynı evde yaşamaya başlamamızı kutluyoruz. Bu yüzden ben çok güzel bir elbise baban ve sen takım elbise giyeceksin denebilir. Ona da küçük takımlardan alırsınız. Üçünüzün güzel bir resmini de düğünden sonra salonunuza koyarsınız bence gelmezse ileride beni neden istemediniz diye üzülebilir.

meraba benim annemle babamda ayrı ve ikiside tekrar evlendi babam bn 12 yasında tkrr evlndi ve bni dügnüne götürmedi ama annem bn 16 yaşlarımda evlndi sizin gbi bir kokteyl yptılr o beni götürdü.. cocugunuz 6 yasında ya küçük yaslarda gercekten biraz skntı oluyor ben götrmemenz tarftryım ben şimdi babama hak veriyorum o konuda

bence götürmelisin benım babam evlendi ve bana haber bile vermedi hala kızgınım

senınn oğlun küçük ama bu olayı hatırlayabilir onun için yanında olmalı.

götürmelisiniz yakınlarda bi akrabam aynı şekilde evlendi damadın 6-7 yaşlarında bi çocuğu vardı hem aileyle kaynaştı hemde yeni bi ailesi olduğunu idrak etti..
yanlız benim anlamadığım çocuğunuzun babası yok mu neden nişanlınıza baba diyor?

Kabullenmesi açısından iyi olur bence.. Götürün.. Benim de annem ve babam ayrılar, annem evlenecek olsa valla gelin arabasını ben sürerim, oryantal bile yapabilirim.. Tabi senin oğluşun daha minikmiş, götür bence.. Evde falan kalırsa istenmediğini bile düşünebilir, çocuk bu yani. Allah bi yastıkta kocatsın canım, çok mutlu ol inşallah.

Bence götürebilirsin. Zaten baba diyormuş damada, o kabullenmiş yani. İleride izlediğinde kendini kötü hissetmesin :)
Eğer gerçek babası olmadığını gizlemek gibi bir niyetiniz yoksa...

Eğer ben sızın durumunuzda olsaydım eğer
çocuğuma mutlaka anlatırdım, düğünü, neden yapıldığını mısafırlerın neden geldığını
ama anlayabılceğı bır şekılde
mesela, baban artık bızımle kalacak bır aıle olacağız, arkadaşlarımız akrabalarımız bızı tebrık etmek ıstıyor gıbısınden
6 yaş tamam ufak ama, mutlaka anlar hem şımdı kı çocuklar çok akıllı.

İlla kı düğün olacağını vs duymuştur? Tepkısı ne oldu şımdıye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…