- 1 Mart 2016
- 69
- 33
- 38
- 40
- Konu Sahibi nehiraras85
merhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var