İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

nehiraras85

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
69
33
38
40
merhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var :(

merhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var :KK43:
herkesin keske senin gibi ailesi olsa sen simdi o kocaya ragmen ailene kızıyosun pesss sana

Çok kötü olmuş, keşke ilk eşinden neden ayrıldığını öğrenseydiniz. Muhtemelen bu şiddet eğilimi ve kısıtlamaları yüzünden ayrıldı kadın, sizde ona göre davranırdınız

Babanız da arkanızdaysa boşanın. Eşiniz kabul ederse aile terapisine gidin , ama tek taraflı kestirip atıyorsa sizde sürekli alttan alan taraf oluyorsanız olmaz . Zaten boşanmakta ısrarlı ise ne yapacaksınız, çözüm arıyorsa uğraşılır

Ve boşanmazsanız da iyice tanıyıp herşey düzene girmeden çocuk yapmayın sakın

merhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var :KK43:
boşanmak istemiyorsun sanırım.
eşinle mutlu değilsin güvenmiyorsun.
düzeltilebilir şeyler olduğunu düşünüyorsun sanırım.
düzeltilebilir evet ama her ikinizin de bunu istemesi lazım.
kolundan tutup dilekçe yazmaya götüren adamla zor değil mi bu biraz.
hiç mi değerin yok gözünde.
bilemiyorum bu açılardan iyi düşün tart.
geleceğinizi düşün.
gerçi eşin boşanmakta kararlı gözüküyor.
sen ne yapmayı düşünürsün bu durumda?

boşanman hayIrlI olan biir bağın yıoksa ondan çocuk gibi öfkesi bigün hem sana hem evladI na zarar olur psikolojiniz bozulur evladInI düşün kurtul evlenmek zorunda değilsin tekrar ayakta dur huzur lu biri olur sınav ilk eşi belkide bundan ayrıldı dayanamadI

boşanmak istemiyorsun sanırım.
eşinle mutlu değilsin güvenmiyorsun.
düzeltilebilir şeyler olduğunu düşünüyorsun sanırım.
düzeltilebilir evet ama her ikinizin de bunu istemesi lazım.
kolundan tutup dilekçe yazmaya götüren adamla zor değil mi bu biraz.
hiç mi değerin yok gözünde.
bilemiyorum bu açılardan iyi düşün tart.
geleceğinizi düşün.
gerçi eşin boşanmakta kararlı gözüküyor.
sen ne yapmayı düşünürsün bu durumda?

bilmiyorum eşimi seviyorum ama çok agresif en ufacık bişeyde sürekli bagırıp cagırıyor .bi gün çok iyiyz 1 gün çok kötü hiç normal olamıyoruz.çocugumda çok üzülüyor.ister istemez bazen duyabiliyor.ikinci kez dul kalma korkusu beni korkutuyor etrafın sana bakışları bir olmadı ikinci demi kafam okadar karışık ki saglıklı düşünemiyorum.

bilmiyorum eşimi seviyorum ama çok agresif en ufacık bişeyde sürekli bagırıp cagırıyor .bi gün çok iyiyz 1 gün çok kötü hiç normal olamıyoruz.çocugumda çok üzülüyor.ister istemez bazen duyabiliyor.ikinci kez dul kalma korkusu beni korkutuyor etrafın sana bakışları bir olmadı ikinci demi kafam okadar karışık ki saglıklı düşünemiyorum.
etraf ne düşünür ü bir kenara bırak lütfen.
senin ve oğlunun huzuru mutluluğu daha önemli.
daha da değil aslen tek önemli olan bu bence.
eşin kesinlikle kararlı mı peki?
konuşuyormusunuz dava hakkında?

Çoğu kadin arkadasinda anne baba destegi gormedigi icin senelerce bu magara adamlarina katlanmak zorunda kaliyor. Dilerim hakkinizda hayirlisi olur.

boşanman hayIrlI olan biir bağın yıoksa ondan çocuk gibi öfkesi bigün hem sana hem evladI na zarar olur psikolojiniz bozulur evladInI düşün kurtul evlenmek zorunda değilsin tekrar ayakta dur huzur lu biri olur sınav ilk eşi belkide bundan ayrıldı dayanamadI
ailesinden birisine anlattım birgün yaptıklarını bana inanmadılar sen çok farklı birinden bahsediyorsun o böyle biri olamaz dedi.çünkü ailesi gelince veya onlar gelince eşim bambaşka biri oluyor muhtemelen eski eşte dayanamadı

Üzüldüm adına. Senı anlıyorum. Bende aldatilma ve vs. Sebeplerden boşandım. Güvenim yok hiç. Ama adama ikidebir bunu hissettirdirdiysen bunalmış olabilir. Yine de öküz gibi davranmasıni gerektirmez bu durum. Eski eşe neden takıldın bu kadar. Hissettigin bişey mi var ?

Bahane ariyormus gibi geldi bana.sevse bu kadar cabuk gitmez bosanmaya

Back
X