Gebeliğe Hazırlık İkinci gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KELEBEK_2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
224
350
53
42
Merhaba

ilk gebeliğim 3 ay önce zorunlu kürtaj ile sonuçlandı. Göğüslerim koltukaltıma kadar çok ağrımıştı. Adet olacak gibi belirtiler yaşamıştım. sorum şu; şu an tekrar gebe kalmak için uğraşıyorum ve ilk gebeliğimde yaşadığım belirtileri mi yaşarım yoksa ikinci gebelik belirtileri farklı olur mu? Teşekkürler

Farklı olabilir 3 gebelik yaşadım 2 si düşük oldu
Tek ortak belirti yoğun kasık ağrısı yaşamıştım
Ilk ikisinde bulantı yoktu
3. Bebeğimde bulantı istahsizlik yiyeceklerden kokulardan tiksinme
Yoğun kasık ağrısı olunca test yapmıştım
Ilk ikisinde bulantı olmadığı için hiç aklıma gelmemişti gebe olacağım farklı olabiliyor birde felaket bel ağrım vardı

Başka fikri olan var mı? Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Herkesin vücudu farklı, ben 4.haftamdayım baş dönmesi yaşıyorum şuan ve istemsiz açlık. Bazen bel ağrısı. Göğüs hassasiyeti ilk 2 gebeliğimde olmamıştı bunda inanılmaz hassas. Sizinde beliniz ağrır ama göğüsleriniz ağrımaz vücuttan vücuda değişiyor

Meraba , Bulantı ilk başta oluyor muydu daha sonra mı oldu ?

Bende bugün adet günüm normalde on gün öncesi kaşık ağrım başlar sadece dünden beridir var o da ara ara baş dönmem mide bulantım var arada bekliyorum gelmezse test yapıcam hayırlısı bakalım

Meraba , Bulantı ilk başta oluyor muydu daha sonra mı oldu ?
Ilk ikisinde hic yoktu son gebeligimde vardı sonradan kesildi o sorun değil bebeğim sağlıkla dogdu
Evet ilk başta belirti olarak bulantı vardı genelde filmlerde olur ya öyle normalde 8. Haftada falan başlıyor diye biliyordum ama daha test yapmadan aşırı bulanti ve tiksinme vardi

Ben şuan 10 haftalık hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. İlk gebeliğimle hemen hemen aynı belirtiler oldu. Aşırı derecede gögüs hassasiyeti yaşadım ve yaşıyorum hala, tek taraflı kasık ağrısı, adet sancısı ve aşırı halsizlik enerjimi kaybettim

35kvk açıkçası benim sürekli bir tansiyon düşüklüğü olduğu icin hep yaşıyorum o yüzden hiç dikkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…