ikinci gebelik daha mi zor?

suratsiz88

annesinin kuzulari
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
535
329
48
37
Bu benim ikinci gebeligim ama etrafimdaki insanlar ilkinde cahilsin neyin nasil olacagini bilmiyorsun ondan daha kolay diyorlar bu biraz seni zorlar dediler valla bende korkdum daha bir aylik ama simdeden bulantilarim var acaba piskolojik mi yoksa normal mi bilemedim..

Bilmiyorum ama ben ilk hamileliğimde hiç birşey yaşamamışım diyorum. Sadece sık idrara çıkma vardı başka hiç bir belirti yoktu. Ne göğüs acısı, ne bulantı, ne bacak ve bel ağrıları, ne kasık batmaları, ne yorgunluk...... Hangisini sayayım bilemedim. Bu sefer çok fenayım.... Cadı birşey olacak diyorum :)

Benimde ikinci hamileligim cok daha zor gciyor. Herkes ayni seyi soyluyor banada..

benim de ilk hamileliğim zor geçmişti, yedi ay düşük tehlikem vardı. geçen yıl ikincide kan atışını duyduktan bir gün sonra tatile gittim. sadece bulantılarım birinciye göre daha uzun sürdü genel olarak birinciye göre çok daha rahat ve keyifli bir hamilelik geçirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…