Doğuma Hazırlık İkinci gebelik kaçıncı haftada doğar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Jeandarkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
493
446
23
38
Merhaba arkadaşlar ilk bebeğimi 4 yıl önce normal dogum ile 40+3te doğurdum çok şükür, şimdi ikinci hamileliğimin son haftalarındayım 38+0,ikisi de erkek.. Merak ettiğim 2. daha mı geç doğar, yoksa erken mi gelir.. Ben 40 olmadan doğsun istiyorum çünkü kilosu 3400, iki hafta önden gidiyor yani ,kilosu artarsa doğuramam sezeryan olurum diye korkuyorum :)yorumlarınızı bekliyorum

Belli olmaz daha geç veya erken olur diye bir ayrım yok bence.
Sanki ilk gebelikmiş gibi normal doğum bebek ne zaman isterse o zman doğacak. Tabi inşallah hayırlısıyla bi sıkıntı olmaz. dediğin gibi bebek kilolu olursa sezeryan oluyor. Ama önemli.değil bence sağlıklı olunda ikiniz..

Hayırlısıyla gelsin hiç korkmayın sağlık durumunuz neye el verirse o olacak zaten . Benim yeğenim 4.374 Gr doğdu 40 hafta da doğru artısı var mı bilmiyorum ilk dogumuydu ve gayet rahat sağlıklı oldu . Ben de kilolu bebek dogurmaktan korkuyorum ama hep abimin eşini düşünüyorum öyle kendimi rahatlatiyorum . Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım ilk doğumla açıkçası çok ilgisi yok ama muhtemelen o da geç olacaktır. ama 2. doğumun ilkine göre çok daha kolay olucaktır bi aksilik olmazsa , hayırlı olsun gebelik heyecanı çok farklı bişeymiş daha 5 haftalıkken bile dünyam değişti benim de ...

1 saattir bu konuyu internetten araştırıyorum. Doktorlar in söylediği tarih ne kadar doğru çıkıyor acaba diye. Ama henüz bi bilgiye ulaşamadım. Bende çok merak ediyorum.ne zaman doğacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…