İkinci Gebelik ??

Chase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
239
12
118
41
Kızlarrrrrrrrrrrrrr. Çook heyecanlıyımmm:)) 7 ya$ında bir kızım var. Ve e$imle 7 senedir korunuyorduk. Bu ay içime bir heves geldi. Eşimle konuştuk bunu ve bir bebek daha yapmaya karar verdik. Bu ay korunmadık. Son regl tarihim 10 ekim Bir yandan çok istiyorum hamile kalmayı yeniden bir çocuk sahibi olmayı. Bir yandan da vicdan azabı ya$ıyorum ( kızıma ihanet ediyormu$um gibime geliyor. Kızım üzülürse kıskanırsa diye çok korkuyorum, endişeliyim bu durumdan Bu yüzden özellikle ikinci kez anne olanların duygularını ve tecrübelerini benimle ve benim gibi düşünen anne adaylarıyla payla$malarını istiyorum.

Konuya yorum yazacak merakımı endi$emi giderecek kimse yokmu ya

Kızın Kıskanacak Diye Çocuk Yapmama Gibi Bir Düşüncen Olmaz Umarım..
Kardeş Küçükken Kıskanılır Belki.. Ama Büyüyünce İlaç Gibi Gelir Ona..

Kızın Kıskanacak Diye Çocuk Yapmama Gibi Bir Düşüncen Olmaz Umarım..
Kardeş Küçükken Kıskanılır Belki.. Ama Büyüyünce İlaç Gibi Gelir Ona..

Zaten çalışmalara başladık istiyorum çünkü ikinci bebeği ama işte kızım bu sene 1. sınıfa başladı. Psikolojisini derslerini etkilermi diye takılmadan edemiyorum. Senin varmı yavrun ?

benimde oglum 3yaşında ve şimdi 7haftalık hamileyim vee eminim dogru olanı yapıyorum bence hiç düşünme yap 7yaşına gelmiş kızınn beraber büyütürsünüz işte :))

canım ikinci bebeğine İnşallah çabuk kavuşursun. tabi ilk çocukların kıskanması gayet doğal. ama mühim olan sizin dengeyi eşit sağlamanız. oturun onunla konuşun bence. kardeşi olursa neler hissedecek diye. bazen çocuklar büyüklerden daha güzel anlatır hislerini. kardeşi doğduğu zaman ondan yardım isteyin. mesela mamasını vermesini, ninni söylemesini,bezini getirmesini vb. şeyler isteyin ondan. yani kızınızın kendini kardeşi üzerinde önemli biriymiş gibi görsün.

benimde oglum 3yaşında ve şimdi 7haftalık hamileyim vee eminim dogru olanı yapıyorum bence hiç düşünme yap 7yaşına gelmiş kızınn beraber büyütürsünüz işte :))

Böyle cevaplar almak beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam :)) Beni birazda endişeye düşüren durum 14 aylık yiğenimi severken kızımın tepkisi ve kıskançlığı :) Aslında çok heyecanlıyım regl günüme 6 gün kaldı gerçi ilk seferde pek tutacağına ihtimal vermiyorum ama Allah'ın işine karışılmaz

Bu zamana kadar ne zaman sorsak kardeş istemiyorum diyordu. Zaten onun onayınıda alıp koyulduk bu yola :)) ama ne bileyim anne yüreği işte sanki onu aldatacakmışım gibime geliyor biliyorum saçma ama. Hep söylüyorumda kızıma eğer kardeşin olursa beraber büyütürüz benim işim varken sen bakarsın ona vs.. Oda bunları duyuncaz da heveslenmiyor değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…