Gebeliğe Hazırlık Ikinci gebelikk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1 prenses annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
3
0
1
27
Kizlar benim bir kiz bebegim var 20 aylik esim israrla bir bebek daha istiyor ikisi birlikte buyusinler kardes gelsin kizima diye surekli benle tartisir bende henuz erken kizim 3 yasina gelsin istiyorum.bu konuda kafam.cok karişik olsun mu olmasin mi zor olmaz mi acaba kizima yetebilir miyim bu konuda yardimci olabailir misiniz ikinci bebek anneleri bebeginiz kucjk olupta ikinci bebek dogurup zorlugu nedr fikrinizi souler misiniz

Bebeğinizin huyuna bağlı ama bence zor olacaktır birisine yoğunlaşıp onu en azından derdini anlatır yaşa getirdikten sonra daha rahat olur benim kızım 3 yaşına geldiğinde kardeşi olacağını öğrendik doğuma az kaldı ben bile düşünüyorum kızımı boşlar mıyım ilgilenebilir miyim diye. Erkekler 7/24 ilgilenmedikleri için kolay geliyo ama uykusuzluk hastalık her türlü sıkıntıyı siz çekiyorsunuz sizin görüşünüz daha önemli

Ikinci dogdukdan sonra kizinizla herseyiyle olmasa da 70 faiz ihtiyaciyla babasi ilgilenicekse olur. Yok hersey senin uzerine kalicaksa zor olucak. Ablamdan biliyorum

Aynn ole dogru bnm dusuncemde 3 yasina gelsin sonra ama esim ikisi birlikte buyusunler 3 4 yil sonra rahat edersin bir kizomiz var ins bir oglumuzda olsun ytr diyor

Aynn ole dogru bnm dusuncemde 3 yasina gelsin sonra ama esim ikisi birlikte buyusunler 3 4 yil sonra rahat edersin bir kizomiz var ins bir oglumuzda olsun ytr dihor
Ikinci dogdukdan sonra kizinizla herseyiyle olmasa da 70 faiz ihtiyaciyla babasi ilgilenicekse olur. Yok hersey senin uzerine kalicaksa zor olucak. Ablamdan biliyorum
Yok bu konuda inkar edemem.en buyuk yardimcim esim zaten cok şükür ilgili anlayisli biti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…