- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi temmuzlu26
Evet canım öyle yapacağım inşallah pazartesi kan testindede çıkarCanım benim gibi şuan bir kan testi ver yada pazartesi doktora git istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öyle yapacağım inşallah pazartesi kan testindede çıkarCanım benim gibi şuan bir kan testi ver yada pazartesi doktora git istersen
Doğru diyorsunuz sadece acaba yerleşme kanaması mıdır diye düşündüm ama yerleşme kanaması farklı oluyormusAdet olduktan sonra bütün ihtimaller bitiyor canım inşallah diğer aya istediğine kavusursunn hayırlısıyla
Rica ederim ne demekDoğru diyorsunuz sadece acaba yerleşme kanaması mıdır diye düşündüm ama yerleşme kanaması farklı oluyormusDeğerli yorumun için teşekkürler:)
Benimde aynı cikmisti hayırlı olsunEvet canım öyle yapacağım inşallah pazartesi kan testindede çıkar
Yaa teşekkür ederim canımmBenimde aynı cikmisti hayırlı olsun![]()
AminnnnnnYaa teşekkür ederim canımmRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba bence hamilesiniz inşallah vardırİyi günler dünde silik çizgi çıkmıştı kan testi verdim sağlık ocağından hala çıkmadı sonuç daha fazla bekleyemedim bugün tekrar idrar testi yaptım bugün daha belirgin bir çizgi oluştu sizce umitlenmeli miyim şu an çok heyecanlıyım
Benimde bu 2.testim bugün yaptım 10dk içinde çıkmıştır en fazla çok geçmeden 2 testte de 2.çizgiyi görüyorum ama kendimi mi kandırıyorum die de üzülmemek için umutlandirmıyorum artık ama nedense bu sefer hissediyorum sanki ya değişik bi duygu var içimdeİyi günler dünde silik çizgi çıkmıştı kan testi verdim sağlık ocağından hala çıkmadı sonuç daha fazla bekleyemedim bugün tekrar idrar testi yaptım bugün daha belirgin bir çizgi oluştu sizce umitlenmeli miyim şu an çok heyecanlıyım
Evet çizgi var görünüyor belki yeni bir gebeliktir reglin kaç gün geciktiBenimde bu 2.testim bugün yaptım 10dk içinde çıkmıştır en fazla çok geçmeden 2 testte de 2.çizgiyi görüyorum ama kendimi mi kandırıyorum die de üzülmemek için umutlandirmıyorum artık ama nedense bu sefer hissediyorum sanki ya değişik bi duygu var içimde
15.gün oldu gecikeliEvet çizgi var görünüyor belki yeni bir gebeliktir reglin kaç gün gecikti
Geç döllenme olabilir mi acaba ben de adetimin dördüncü günü öğrendim15.gün oldu gecikeli![]()
Gayet var hayirli olsunEki Görüntüle 3195355
Kızlar banada bakarmısınız 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik çıktı dedimki acaba testmi bozuk birini bekar olan kuzenime yaptırdım onda basbaya tek çizgi çıktı varmı sizce gebelik testte de bozukluk yok prodoctor marka