slm kizlar benim bir kizim var suan 27 aylik ben ikinciye 1 aylik hamileyim kilom 68 boyum 1.68 ama karnim sanki cikti gibi ve bu konudan cok rahatsiz oluyorum canim cok tatlı seyler istio yememeye dikkat ediyorum yesemde süt e bal katiyorum kendimi teselli ediyorum balla ....ama normalmi karin belirgin olurmu ilk aydan ...
Ben belli olmaz diye biliyorum ama bi arkadasimda sizin gibi cocuk 1 yasindayken hamile kaldi.
2.5 aylikken 6 aylik gibiydi .
Doguma kadar bu kiz patlar dedim icimden
Oturdu mu gobegi tepsi gibi oluyodu bende anlamadim
Göbeğiniz çıkar ama yediklerinizden dolayı çıkar.Yoksa hamilelikten dolayı degildir.Doktorunuzla birlikte kilo kontrolü yapabilirsiniz.Abur cubur tatlıyı abartmadan yerseniz birşey olmaz.Suyu bol içmelisiniz bir de.
Rahim genişlemesinden dolayı olur unutmuşum Oray'ı :)
Kızım 8 aylıkken hamile kaldım hemen göbek çıktı belki de ikincilerde böyle oluyordur vardır bir sebebi benim de canım hep tatlı istiyor hamilelik başından beri
slm kizlar benim bir kizim var suan 27 aylik ben ikinciye 1 aylik hamileyim kilom 68 boyum 1.68 ama karnim sanki cikti gibi ve bu konudan cok rahatsiz oluyorum canim cok tatlı seyler istio yememeye dikkat ediyorum yesemde süt e bal katiyorum kendimi teselli ediyorum balla ....ama normalmi karin belirgin olurmu ilk aydan ...
Bazi ikinci gebeliklerde olabiliyormus karnin erken cikmasi..Ben bir sinavda görevliyken gözetmen arkadasa yer vermistim otursun diye cunku görünüyorde 6-7 aylik gibi duruyordu,ben de o ara 5 bucuk aylik hamileydim ama belli olmuyordu,sonra arkadas daha yeni oldugunu 3 ay bile olmadigini deyince bi sasirdim..
zarari olup kilo yapan seyler yemiyorum kizlar hatta su an abur cubur gibi bir istegimde yok yememe çokta dikkat ediyorum oysaki cnm cok tatli istiyo ilk hamileligimde meyve hep yiyordum
Benim ikinci hamileleiğim. Kilo da almadım. 4 kilo. Ama nasıl bir göbek anlatamam. İlkinde de cabuk cıkmıstı ama bunda kocaman. Gören hazır ola duruyor. Sanırım her an dogurabilir halde göründüğümden korkuyorlar. Defalarca ultrasona girdiğim halde süphe etmeye basladım bu aralar tek mi çift mi diye
Ama bir ayda karın sişmez. Bence o gaz şisikinliğidir. Malum hamileligin bası bile olsa gebelikte gaz ve kabızlık normalden cok daha fazla rahatsız edecek sekilde yasanıyor. Bence yememeye calısmak yerine size hazımsızlık ve gaz yapacak yiyecekleri tespit etmeye calısın. Aşerme dönemini hazımsızlık ve siskinlikle geçiren gebeler var çünkü.