İkinci kez aynı hataya düştüm kaldiramiyorum

Boşanma aşamasındayim ve keyfi olarak çocuğunu görmüyor esim. Aklımdan geçen tek şey ben onun annesiyim de babasiyim da. Bu günler de geçecek, biz kendi düzenimizi de kuracağız. Benim kızımdan başka mal varlığım yok. Size bu kadar aşağılık davranan ve konuşan bir kisiyi siz de affetmeyin bir daha. Cocugunuzla önünüze bakın.
Cocuga sunacak daha iyi imkanlariniz varsa sizi çok etkilemiyodur ama benim yok
Aynı şekilde çocuğun varlığı umurunda değil bizleri sadece k ndine empati toplamak için kullanıyormuş onu farkettim beni kotuluyor millete telde konuşurken duydum anlaşmalı bosandik o istedi yok aileme kufretti yok batismak istedi yine ayrıldı vs
Külliyen yalan herseyi çevirip anlatıyor çocuğu içinmiş halbuki çocuğu istemedi zerre izleme vs de yok Allah bildiği gibi yapsin

Aynı şekilde çocuğun varlığı umurunda değil bizleri sadece k ndine empati toplamak için kullanıyormuş onu farkettim beni kotuluyor millete telde konuşurken duydum anlaşmalı bosandik o istedi yok aileme kufretti yok batismak istedi yine ayrıldı vs
Külliyen yalan herseyi çevirip anlatıyor çocuğu içinmiş halbuki çocuğu istemedi zerre izleme vs de yok Allah bildiği gibi yapsin
siz 10 sene mi evli kalıp çocuk yaptınız?

çünkü türkiyede genelde 1-2 sene içinde çocuk oluyor, bebek de daha 5 aylık. önceden çok bebek kaybınız filan mı oldu?

bunlar olmadıysa demektir ki en fazla 2-3 sene öncesine kadar evde bekar kadındınız?

e o zaman ne yapıyordunuz? madem imkanlarınız yoktu neden imkanlarınızı iyileştirmediniz evlenmeden önce?

siz bir kumar oynamışsınız, adam bana baksın diye evlenmişsiniz. adam da leş çıkmış.
böyle bir kumarda herkes de kazanamaz ki...

bu kumarı da oynamaya devam ediyorsunuz adam barışalım diyor barışıyorsunuz. bu adma leş çok yanlış bir adamı baba yapmışsınız kabul edin artık ve önünüze bakın.

Şu anda hicbir şekilde sunacak iyi i
Şu anda çocuğuma sunacağım tek imkan sonsuz sevgim. Önümüzdeki yaklaşık 1 yılın maaşı kadar borcum var. Ailemin yanındayım. Allah razı olsun evlerini açtılar ama sonsuza kadar tabii ki onlarla yaşayamam, çünkü olmuyor .Şimdiden önümüzdeki birkaç yıl sonra kreş mi olur, ayrı eve nasıl çıkarım diye planımı programımı yapıyorum. Siz kocadan ümidi tamamen kesin artık, Allahindan bulsun. Silkelenip neler yapacaginiza odaklanın.

Back
X