İkinci sezeryanli doğum icin kadin doğum hastanesi gün vermiyor?

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.882
3
116
39
İstanbul
Dogum hesaplamada 15aralik gorunuyo dogumum,kanuni sultan suleyman e.a.hastanesinde dogum yapmak istiyorum.Bugun muayne olmak ve gün belirlemek icin hastaneye gittim,ocak ayina kadar randevu yok bu arada randevusuz gittim ve dr zaten muayne olsamda gel şu gün alalim diyemiceni soyledi.başhekim yardimcisiyla konuştum oda ayni sekilde sezeryan dogum icin gun veremiyoruz artik dedi.yani ben sancilaninca gidicekmisim,daha once sezeryan olan birinin dikislerinde problem yaraticani okumustum sanci cekmenin.ben simdi napcam bilemedim,sancilanmazsam gün dolana kadar beklemelimiyim,ki zaten son gunune kadar dursun istiyorum..onceki dogumumdada sanci cekmeden doguma girdim ve dogum sancisi nedir onu bile bilmiyorumki ben :26:

canım neden başka bir hastane düşünmüyorsun.her hastane mi böyle düşünüyor.inşallah gönlüne göre bir merkez ayarlarsın

canım neden başka bir hastane düşünmüyorsun.her hastane mi böyle düşünüyor.inşallah gönlüne göre bir merkez ayarlarsın

Hastane genel olarak iyi,uzman kadrosu,bebek yogun bakim,yetiskin yogun bakim,bebek ve anneye dogum sonrasi ilgi,hersey guzel..butun devlet hast.de artik boyleymis soylediklerine gore.sali gunu icin baska bi hastanedn randevuda aldim orayada sorucam zaten arastirmk icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…