ıkıncı testımı bugun yaptırıcam

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar kan testımın ıkıncısını yaptırıcam bugun ınsallah ıkıye katlamıstır ozaman tamamen rahatlıycam

selam arkadaslar kan testımın ıkıncısını yaptırıcam bugun ınsallah ıkıye katlamıstır ozaman tamamen rahatlıycam

inş güzel haberler verirsin bize.......sabırsızlıkla seni takip ediyorum,allah yüzüne(yüzümüze)baksın,umarım :emir_bebek::emir_bebek: in ,,:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: zün olur,adacım sana 2 sorum daha olucak (ya kusura bakma senin bugün en gergin ve heyecanlı günün ben seni soru yağmuruna tutuyorum)ne olur kusuruma bakma sende benim gibi aynı yolda yürüdüğün için senin hoşgörüne sığınıyorum!.....EMBRİYO GLUE(embriyonun rahime tutunması için tutkal uygulaması) ve AHA(embriyonun dış zarınnı lazerle inceltilmesi),,,,,,,,bu teknikler uygulanmıyormu?en basit kliniklerde bile bunlar uygulanıyor şimdi,,,,,,,sevgiler

inş güzel haberler verirsin bize.......sabırsızlıkla seni takip ediyorum,allah yüzüne(yüzümüze)baksın,umarım :emir_bebek::emir_bebek: in ,,:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: zün olur,adacım sana 2 sorum daha olucak (ya kusura bakma senin bugün en gergin ve heyecanlı günün ben seni soru yağmuruna tutuyorum)ne olur kusuruma bakma sende benim gibi aynı yolda yürüdüğün için senin hoşgörüne sığınıyorum!.....EMBRİYO GLUE(embriyonun rahime tutunması için tutkal uygulaması) ve AHA(embriyonun dış zarınnı lazerle inceltilmesi),,,,,,,,bu teknikler uygulanmıyormu?en basit kliniklerde bile bunlar uygulanıyor şimdi,,,,,,,sevgiler
canım o yazdıgın ıslemler uygulanıyormu bılmıyorum ama telefonla sorabılırsın yardımcı olurlar bence sectıgın merkez neresı olursa olsun karar verdıgınde aklında hıc soru ısaretı olmasın ve dr una guven bu cok onemlı ben bu kez cok guvendım olacagına ınandım canım ınsallah senınde en kısa zamanda hamıle haberını alırız

adacım tahlil sonucunu bende merak ettim allah gönlünü göre versin işallah ikizlerin olsun kundagın dolsun amin

adacım guzel sonuc alırsın ınsallah bende yarın lucrıne baslıyom adacım senı ve zıgoyu cok yakından takıp ettım bende sızın gıbı guzel sonuc alırım ınsallah bakalım hayırlısı
guzel haberlerını beklıyom

Back
X