ikinci tüp bebek de basarı sansı nedir hanımlar

glcnpembos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
350
194
53
35
kızlar ilk tüp bebebim olumsuz sonuclandı ikinci tedavi ile olumlu olma sansı var mı?
benim 5.gün embriyoydu tutmadı nasip bklm mayısda bir daha baslıycam ınofolic verdi düzenli olarak kullan dedi

kızlar ilk tüp bebebim olumsuz sonuclandı ikinci tedavi ile olumlu olma sansı var mı?
benim 5.gün embriyoydu tutmadı nasip bklm mayısda bir daha baslıycam ınofolic verdi düzenli olarak kullan dedi
Benim de öyle canım doktorum 1 ya da 2 ay dedi ben de nisan ayın da dondurulmuş embriyolarımla 2.ye başlayacağım hayırlısı olsun senin için de .
Valla ikinci tedavi de başarı şansı yüksek oluyor diyorlar ama bilemiyorum ki hayırlısını isteyeceğiz

Benim de öyle canım doktorum 1 ya da 2 ay dedi ben de nisan ayın da dondurulmuş embriyolarımla 2.ye başlayacağım hayırlısı olsun senin için de .
Valla ikinci tedavi de başarı şansı yüksek oluyor diyorlar ama bilemiyorum ki hayırlısını isteyeceğiz
bilmiyorum iki cnm insallah hayırlısıyla nasip olur bana iki ay dedi dinlen dedi bklm insallah basarı sansımız vardır

Canım benim 2. tedavim
yarın kan testim var. 7-8 ve 9.günlerde yapmış olduğum idrar testlerim pozitif çıktı

Bende mayıs ya da haziran gibi istiyorum inşallah Allah izin verirse ikinci tedavim i. Inofolic nedir folik asit mi ?

Back
X