• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci tüp bebek tedavisi hk

hatibulut

canım oğlum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7.772
1.540
448
41
Hocam ben endometriozis hastasiyim.defalarca ameliyat vs olduktan sonra ikinci tüp bebek tedavisinde ogluma kavustum.su an 1 yasinda.dogdugundan beri hic korunmadik ama olmadida.ikinci bebek istiyoruz yine tüp bebek mi yaptirmaliyim.yasim 32 ve 4 cm çikolata kistim var hala..

Hocam ben endometriozis hastasiyim.defalarca ameliyat vs olduktan sonra ikinci tüp bebek tedavisinde ogluma kavustum.su an 1 yasinda.dogdugundan beri hic korunmadik ama olmadida.ikinci bebek istiyoruz yine tüp bebek mi yaptirmaliyim.yasim 32 ve 4 cm çikolata kistim var hala..
Merhabalar : Yumurtalık rezerv tayininde kullanılan en hassas metodlar ;ultrasonografi ile ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul(3-9mm capındakı yumurta kesecıklerını saymak) sayımı yapmak ve kanda AMH (antımüllerıen hormon ) bakmaktır. fsh hormon düzeylerı de yumurtalık rezervını gosteren bır dıger hormondur. Bu unsurları ve rahim -tüp fılmını kontrol etmekte yarar var.Ayrıca spermiogram testını de tekrar yaptırmak gerekır. Sonuclara gore hangı yoldan gıdılmelı karar verılecektır.

Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back