- Konu Sahibi oglananasi
daha bişey belli olmadan yazmak istemedim birazdan gidip test alacağm ama çok büyük ihtimalle hamileyim adetimin üstünden on gün geçti çünkü.sadede geleyim benim 11 aylık bir oğlum var onu çok seviyorum biraz da yaramaz çok da yoruluyorum,bebeğime yanlız baktığım için ve hiç bilmediğim bir şehirde sadece tek başıma olduğum için zorlanıyorum,ikinci bir bebeği şuan düşünmezdim ama kaza denir ya(ben hiç inanmazdım),hakkaten kazayla oldu.bu dönemde başka bir bebeği nasıl kabulleneceğim tek başıma ikisinede nasıl bakacağım ve tuhaf gelebilir ama oğlumu okadar çok seviyorum ki başka bir çocuğu sevebileceğime inanmıyorum bu düşünce saçma biliyorum ama tatmadığım için anlayamıyorum herhalde.ilk hamileliğim ve doğumum çok kötü geçti aynı stresleri bidaha yaşamak beni çok korkutuyor yardımcı vs konuları eşime pek uygun gelmiyor herkes tek başına büyütüyor diyor,işin garibi çocuk doğacak bir iki hafta sonra benim bu şehirden taşınmam lazım çünkü eşim askerlik yapıyor bitince evimize döneceğiz ordada yanlızım eşyalar nasıl yerleşecek çocuklar ne olacak bilmiyorum hiç hazır değildim aldırmayı da asla düşünemem ona kıyamam oda bi can ama araları bu kadar az ben hiç kendime vakit ayıramayacağım çok büyük sorumluluk benim gibi iki çocuğu yakın olan varmı çok zorlandınız mı ikisine de yeterli ilgi ve zaman ayrılabiliyor mu merak ediyorum beni bilgilendirin lütfen en ksa zamanda da psikolojik yardım alacağım
Son düzenleme: