- Konu Sahibi oglananasi
öncelikle tebrikler. bende de 7,5 aylık bir bebiş bir de 6 haftalık gelen var. ikisi de isteyerek oldu. ama benim ikinciyi isteme nedenim biraz farklı. önceleritek çocuk olsun çalışıyorum derken kazara 4. ayımda hamile kaldım. eşimle ikimiz beklemiyorduk çevreye karşı ne deriz falan derken ben kendime dikkat etmediğimden o dönem-çünkü doğum izni bitmiş işe dönmüştüm- bebişim düştü. buna çok üzüldüm ve 5 haftalık düşünce doktorum istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti. şimdi isteyerek hamile kaldım. ailemden kimse yok yanımda. öğretmeniz karı koca. hem de sezaryenle doğurdum ilkini. beni düşün ikinci sezaryen olcam bir de. ben korkmuyorum. çok ama çok zor olcak ama düşükten sonra aklım başıma geldi. Allah kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı bir bebişin olur.
geçmiş olsun bende çevrenin tepkisinden çok korkuyorum daha kimseye söylemedik ikinciyi ben hep normal istiyordum ilki sezeryan çünkü kötü bir şekilde geçti benim için o yüzden 5 yıl falan bekleyecektik tabi çocuk bizim isteğimizle olmuyor rabbim ol derse olur hemde korunsan bile kısmet artık alışmaya çalışıcaz