ikinciye hamileyim sanırım bunalımdayım

öncelikle tebrikler. bende de 7,5 aylık bir bebiş bir de 6 haftalık gelen var. ikisi de isteyerek oldu. ama benim ikinciyi isteme nedenim biraz farklı. önceleritek çocuk olsun çalışıyorum derken kazara 4. ayımda hamile kaldım. eşimle ikimiz beklemiyorduk çevreye karşı ne deriz falan derken ben kendime dikkat etmediğimden o dönem-çünkü doğum izni bitmiş işe dönmüştüm- bebişim düştü. buna çok üzüldüm ve 5 haftalık düşünce doktorum istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti. şimdi isteyerek hamile kaldım. ailemden kimse yok yanımda. öğretmeniz karı koca. hem de sezaryenle doğurdum ilkini. beni düşün ikinci sezaryen olcam bir de. ben korkmuyorum. çok ama çok zor olcak ama düşükten sonra aklım başıma geldi. Allah kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı bir bebişin olur.

geçmiş olsun bende çevrenin tepkisinden çok korkuyorum daha kimseye söylemedik ikinciyi ben hep normal istiyordum ilki sezeryan çünkü kötü bir şekilde geçti benim için o yüzden 5 yıl falan bekleyecektik tabi çocuk bizim isteğimizle olmuyor rabbim ol derse olur hemde korunsan bile kısmet artık alışmaya çalışıcaz

çok şükür bi bebişin daha olacak.:49: ve Allah dağına göre kar verirmiş derler. eğer çalışmıyorsan çok ama çok şanslısın. keşke ben çalışmasam 2 değil 3. düşünütüm-tabii biraz arayla:9: inan ki insan kaybedince keşke doğsaydı diyor bir çocuğu olmasına rağmen. ilk hamileliğimde 5 haftalık bebekmiş aman o daha ufacık bebek sayılmaz derdim. işte düşerse de doğadan derdim. hatta bir çocuk derdim. Allah kimseyi bu yolla terbiye etmesin. İnşallah bebeğin sağlıkla doğar.

ben doktorumun ıstegıyle emzırmeye devam edıyorum
sutun yeterse emzır ogluna ve karnındakıne bır zararı olmaz ama senın ıcın olabılrı vıtamınsız kalabılıtsın butun herseye ıkı kat ıhtıyacın olacak dedı
baska bır zararı olmaz dedı
ıkı gunudr cok hastayım gercekten zor oluyor bas agrsıs cekıyorum sureklı mıde bulantısıa var sınır hastası olmusum norolojıye fıln gıdıyorumm
tabı cocuklarımla alakalı degıl ama uykusuz kalmak yasadıgım sıkıntılar falan fılan
neyse uzatmayayım ınsallah hepımız saglıklıca alırız bebeklerımızı kucagımıza:49:

evet bende çok halsizim mide bulantısından ölüyorum ilkindede 4 ay sadece leblebi ayran haşlanmış patates ve ayvayla beslenmiştim gücüm yok hiç doktora gideceğim bakalım ama emzirmeyi bırak demesinden korkuyorum ben buna dayanırım yeterki oğlum sütünden mahrum kalmasın

Ben doktora gittim,emziremezsin dedi önce sonra açıklamalarda bulundum,benim oğlum emmeyi çok seviyor ama öyle dakikalarca emmez 3dk falan emer bırakır dedim,o zaman sıkıntı oluşmaz,ama azaltarak bıraktırmaya çalış dedi,2 sini aynı anda beslemen zor dedi..benim çok şükür öyle bulantım falan yok,halsizlikte öyle..yuvarlanıp gidiyoruz işte..Allah sanada inş. kolaylığını verir,bulantıların geçer ve bebeğinle daha rahat ilgilenirsin..

kızlar bende 2. hamileyimm isteyerek olduu hadi hayırlısıı şuan bende öle büyük bi sıkıntı yok göğüs acı ve kasık ağrısından başkaa allah tamamnına erdrsnn

Back
X