Ikisi de beni mutlu etmiyor.

İş yerindeki arkadaşlarınız ne kadar kötüymüş. Kadının ilk iş tecrübesi,bakmakla yükümlü olduğu çocukları var ve işi temizlik. Beceremiyor falan diye ne kadar da abartmışsınız. Elbet işi öğrenirdi ama kimbilir nasıl davrandılarsa kadına sinir krizi geçirmiş en sonunda. Eminim yaptığı işi beğenmemek değildir dekolte giymesidir asıl sorun. Herkes namus bekçisi kesildi başımıza. Herkes kendinden mesuldür. Siz iyi insan olmaya ve tarafsız olmaya devam edin ve kadını da anlamaya çalışın bence

KK nın yönetici pozisyonundaki kadınları fazla yumuşak günlerdir gördüğüm bu,gün geçmiyor ki bir beyaz yakalı çeşitli sebeplerle serzenişte bulunmasın

KK nın yönetici pozisyonundaki kadınları fazla yumuşak günlerdir gördüğüm bu,gün geçmiyor ki bir beyaz yakalı çeşitli sebeplerle serzenişte bulunmasın
Bu sadece örnek ben sadece iş hayatı için söylemiyorum.hayatıma giren tüm insanlar için nasıl davranmam gerektiğini biliyorum .ama olması gerekeni yapınca vicdannnn benim peşimi birakmiyor

İş yerindeki arkadaşlarınız ne kadar kötüymüş. Kadının ilk iş tecrübesi,bakmakla yükümlü olduğu çocukları var ve işi temizlik. Beceremiyor falan diye ne kadar da abartmışsınız. Elbet işi öğrenirdi ama kimbilir nasıl davrandılarsa kadına sinir krizi geçirmiş en sonunda. Eminim yaptığı işi beğenmemek değildir dekolte giymesidir asıl sorun. Herkes namus bekçisi kesildi başımıza. Herkes kendinden mesuldür. Siz iyi insan olmaya ve tarafsız olmaya devam edin ve kadını da anlamaya çalışın bence
Bende ona destek olmaya çalıştım ama gerçekten işler çok aksadı.becerisi ciddi manada az .hatta ben tek anlayış gösteren kisiydim ama onun yaptığı beni gerçekten sinirlendirdi ve uzdu

Hak edene hak ettiği gibi davranın.
Arkadasin dedigi gibi yapin , iyiye iyi , kotuye hak ettigi sekilde
Ben de ozellikle altimda calisanlara karsi cok yumusak ve iyiyimdir ama hepsi cadi oldugumu bilir seslerini cikaramazlar , cunku iyi niyetimi suistimal ederlerse icimdeki canavar ortaya cikiyor , herkes de bunu bilerek yaklasiyor bana

Back
X