• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiyüzlü insanlar

insanlara politik olcaksın bu şekilde dediğin gibi kaybeden sen olursun ne onlar gibi karaktersiz olcan ne de sinirini belli eden hepsi çıkara dayalı ünw ilişkileri mezun olunca bida suratlarına bakmazsın zaten bende en temiz ve masum arkadaşlıkların lisede olduğunu düşünüyorum tabi şimdi lisede arkadaşlıklar nasıl bilmiyorum ama bu ünw de 3 kuruş için kendilerinden ödün veren insanlar var en iyisi boşver canım tek takıl az kalmış ne de olsa

Canim tek sen değilsin ınan benim kacyillik arkadaşlarım arkamdan neler neler cevirdi,evimee gelip yiyen içen dostlarım arkamdan ooo.bunlar bide benim 10 yıllık arkadaşlarım falan dusun yani sıkma canını karakter meselesi :37:sallaaa cnm

aynen kazıgı zaten dostun yiyiosunn iki yüzlü çıkarcı insanalrdan nefret ediyorumm:37:

Valla canim ben senin o dedigini lisede yasiyorum herkes birbiriyle yaris icinde kimse kimsenin mutlulugnu cekemez olmus. sen aglarken seni teselli edenler sana uzuldugu icin degil senin mutsuzlgundan haz aldigi icin siliyomus gozyaslarini. Lise'de bile kalmadi yani oyle arkadasliklar bende liseden kurtulurm universiteye gidince ortamim daha iyi olur diye dusunuyordum:53: Neden boyle oldugunu bende bilmiyorum benimde cok arkadasim vardi ama o kadar cok kazik yedimkii kimseyi istemiyorum:50: hepimiz yalniziz aslinda artik daha mi benciliz daha mi umursamaz olduk eskilerin deger verdigi seyleri bilmiyorumki. Tek guvendigim insan bitanecik kiz kardesim baska kimsem yok kafam da rahat artik ama yalnizim istem:2:

Benimde merhabalastigim konustugum bulundugum ortamda belli bir seviyeyle iliskilerimi yuruttugum arkadaslarim var . Fakat coguyla is okul harici veya belli aktivitiler harici birsey paylasmam.COK YAKIN arkadasim zaten yok ki aman olmasin onceden vardi ve getirdigi dertlerde hic bitmezdil Simdi en yakin arkadas veya arkadas grubumda yok derdim tasamda yok vallahi. Kafam COK rahat yillardir en guzeli mesafe. Yoksa inanki insanlarin onunu alamiyorsun basian agrilar giriyor gunlerce niye bana boyle yaptiki diye dusunup karin agrisi cekiyorsun zirt pirt sana yapisiyorlar sana bagimliymis gibi hep senden yardim ilgi alaka bekliyorlar ama aynisi cogu kendi yapmiyor. O yuzden en iyisi boyle. Universiyedeyken gezip tozup evde kaldigimi bildikleri icin ogrenci yurdunada o saatte gidemeyen ve evimde kalmaya gelen arkadaslarim vardi ... ustelik benide cagirmadiklarida olurdu. Ertesi gun kac kisiye kahvalti hazilardim bulasigi temizligi arkalarindan bu kizda bu kahvaltiyi hazirliycak kudret para ve enerji varmi diye hic sormazlardi sagolsun. Ogrenci ev bu sonucta madem kac kisi yiyip iciceksiniz elinizde biseyle gelin veya sofraya yemege yardim edin veya kaldirmaya yardim edin dimi... yok sonra tepem atti kovdum onlari aynen boyle oldu cokta iyi oldu valla . Amerikalilar ne demis give an inch he will take a mile... turkce meali karsiligi aynen su yuz verirsin astar isterler aynen oyle iste.

Back
X