Ikiyuzluluk

Lilo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
93
34
3
42
Insanlarin cifte standatlarindan adeletsiz ,davranislarindan,karsimdaki insanin bana karsi kotu hislerinden emin olmak ve ona karsi altan almam isteniyor, o kisi ailden ve bu ailem tarafindan hakli okdugum halde haksismisim gibi altan almak istemiyorum haksizligi kabul edemiyorum

Kardesim bana ve esime karsi hep kiskanc ve belli ediyo dili baska kalbi baska kendi cocugu var bizim yok bunu koz olarak kullaniyo bize olan iyu seyden mutsuz oluyo ama iki yuzluce icunden fesatlaniyo aileye oynuyo

Kardesim bana ve esime karsi hep kiskanc ve belli ediyo dili baska kalbi baska kendi cocugu var bizim yok bunu koz olarak kullaniyo bize olan iyu seyden mutsuz oluyo ama iki yuzluce icunden fesatlaniyo aileye oynuyo

Cocugu nasil koz olarak kullaniyor ?

Insanlarin cifte standatlarindan adeletsiz ,davranislarindan,karsimdaki insanin bana karsi kotu hislerinden emin olmak ve ona karsi altan almam isteniyor, o kisi ailden ve bu ailem tarafindan hakli okdugum halde haksismisim gibi altan almak istemiyorum haksizligi kabul edemiyorum
Etme tatlım istediğin gibi davran. Karşıdaki daha da sinir olur. Sakın boyun eğme

böyle insanların işinin neden rast gittiğini anlayamıyorum ben de. haksızlığa uğramak, kötülük görmek çok zor bir şey ama ruhun tekamülü için yaşamak sanırım

Cocugu nasil koz olarak kullaniyor ?
Mesala annem hediye verecek cogu bizim oksun onlar iki kisi ondada deyilimde sevginin de fazlasi en onemli evledin benim ben onlarla aynimiyum derken kulaklarimla duydum ve ben yiyenlerini kosulsuz seven fezlasiyla bir insanim ve annemin en basta gelen evldim sensin dedigini duydym ama hic bir sey demedum Allaha biraktim ben onemliyim onun derdi bu uff Yoruldum artik

Ona: Bak, ne yapmaya çalıştığının farkındayım, annemleri kandırmak mı istiyorsun; gerçeği değiştiremeyecek, sadece aynı yalanı kendine yutturmuş olacaksın. İstediğin buysa, gel çekelim iki kardeş kılıçları. Mert olmadığını biliyorum, bu yüzden seni sırtından bıçaklamayı da kendime hak olarak görüyorum, ona göre annemlere koşarken bana döndüğün sırtına dikkat et, ummadığın yerden sokarım!

Bu tarz açık tehdit işe yarar sanırım.
Baktınız davranışları düzelmiyor, "He-hö-hıı" geçiştirin, bildiğinizi okuyun, akrabalar ile aranızı kendi isteminizce sıkı tutun, çocuk bahsini dillendirmeyin, uzaktan uzağa kendi kendine kursun, yıksın, ezilsin. Çocuğuna sizin hakkınızdan yedirdiğini düşünüyorsanız da "Ohh yarasın, kuzum annen yüzünden ben sana küsmem" deyin çocukla iletişiminizi de kurun (Gerçek kurun, çocuğun bi günahı yok), öyle kudursun kardeşiniz de.

(Benim savaş baltaları çok keskindir, yazım tuhafınıza kaçabilir, hak ne yerim-ne hakkımı yediririm; kardeşim de canımdır, kanımdır ama canımdan alır kanımdan çalarsa kardeşlikten çıkarırım. Para için değil -adalet için)

Ona: Bak, ne yapmaya çalıştığının farkındayım, annemleri kandırmak mı istiyorsun; gerçeği değiştiremeyecek, sadece aynı yalanı kendine yutturmuş olacaksın. İstediğin buysa, gel çekelim iki kardeş kılıçları. Mert olmadığını biliyorum, bu yüzden seni sırtından bıçaklamayı da kendime hak olarak görüyorum, ona göre annemlere koşarken bana döndüğün sırtına dikkat et, ummadığın yerden sokarım!

Bu tarz açık tehdit işe yarar sanırım.
Baktınız davranışları düzelmiyor, "He-hö-hıı" geçiştirin, bildiğinizi okuyun, akrabalar ile aranızı kendi isteminizce sıkı tutun, çocuk bahsini dillendirmeyin, uzaktan uzağa kendi kendine kursun, yıksın, ezilsin. Çocuğuna sizin hakkınızdan yedirdiğini düşünüyorsanız da "Ohh yarasın, kuzum annen yüzünden ben sana küsmem" deyin çocukla iletişiminizi de kurun, öyle kudursun kardeşiniz de.
Fikrinizi uyguliycam sagolun

Sürekli böyle ise tabi ki yorulursunuz.. :KK11:

Bence hiiiççç sallama emin ol daha sinir olacak

Malesef benim cevremde de boyle insanlar mevcut. Hislerinden eminsin o insana karsi , sana karsi iyi seyler beslemedigine de eminsin. Ama herkes alttan al , kucuk o bosver , cahil ne dedigini bilmiyor , sen ona uyma , yanlis dusunuyorsun aslinda o oyle bir insan degil , ailede küslük olmasin bosver diye diye diye çileden çikardilar. Ve o kisiye gosterdigin bir tepkide suclu olan sen oluyorsun.

Aile de herkes o kisiden şikayetcidir. Ama birgun bir bakarsin herkes ona cok iyi davranir. Ikiyuzlulugun kitabini yazarlar. Ama insanlar degismez sonucta degilmi.

Malesef benim cevremde de boyle insanlar mevcut. Hislerinden eminsin o insana karsi , sana karsi iyi seyler beslemedigine de eminsin. Ama herkes alttan al , kucuk o bosver , cahil ne dedigini bilmiyor , sen ona uyma , yanlis dusunuyorsun aslinda o oyle bir insan degil , ailede küslük olmasin bosver diye diye diye çileden çikardilar. Ve o kisiye gosterdigin bir tepkide suclu olan sen oluyorsun.

Aile de herkes o kisiden şikayetcidir. Ama birgun bir bakarsin herkes ona cok iyi davranir. Ikiyuzlulugun kitabini yazarlar. Ama insanlar degismez sonucta degilmi.
Haklisin cokk

Back
X