- 12 Temmuz 2006
- 188
- 6
- 118
arkadaşlar ikiyuzluluk hakkında ne düsünüyorsunuz? Ben öğretmenim.Bizim okulumuzda cok var Daha gecen haftalarda insanların istedikleri zaman ne kadar ikiyüzlü olacagını tekrardan gormus cok uzulmus oldum.Bir bayan hocamız vardı bzim grupumuzdan.Bu bayan hoca hem okuldaki herkes hakkında dedşkodu yapıp elestiriyor hemde onlara cok sıcak davaranıp sohbet ediyor.Biz digerleri ile mesafeliyiz zaten yakınlasmaya calısmıyoruz.Fakat bu bayan arkadasa davranısının dogru olamdıgını hafiften belli ettim.Ama tabii kimse elestiriye gelemiyor zaten arkadasım olmasa yakın olmasak ne cesaret edecem.Hatta hep dedikodusunu yaptıgı bir bayan vardı onlarla anlasıp kahvaltıya gitmisler face atmıs dostlarla kahvaltı diye.Bizle ise bulusmalarında cok dikkate diyordu kimsenin haberi olmasın bulusmalardan dye.Biz diger 3 bayan arkadas mesafeeli davranalım artık iyice belli etti cok ikiyuzluymus dedik.Ama bayan hocalardan bir digeride ikiyuzlu cıktı.Biz selamlasmayı kestik zaten herkes birbirini gormezden geliyor.Ama bu hoca baktık selamlasıyor hatta konusuyor bu kadınla.Ona da cok bozuldum Biraz ima edince biz selamlasmıyoruz niye senle selamlasıyor konusyor anlamayamadım dedim.biraz soyleme tarzımdan dolayımıdır nedir ? bir hısmla dihger teneffuste gitmis diger bayan arkadasımızın yanına beni elestiriyor.cok kırıldım sana falan dedi.ben toparladım sırf kotu olmasın daha da diye.ama birkez daha ikiyuzluluk gordum kadın resmen ben idare etmesem bzile kesip o sevmedigi ikiyuzlulugunden soke oldugu kadının yanına gidip arkafdaslıgını daha bellie derek surdurecek.Karakterszilikmi cıkarmı ne desem bos insanların cılkı cıkmıs kimseye guven yok.bu arkadasa nasıl davranmak lazım sizce.