İkiz anne adayları

srp36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
35
0
36
İstanbul
Kızlar ben 8 haftalık hamileyim ikiz bebeklerim olucak inşallah.Tecrübesi olan veya benımle aynı durumda olan varmı merak ettım.Tek kese içinde ikiz gebelik yaşayan varmı
ve varsa doktor tek yumurta veya çift yumurta dıye kesın bırsey soyledımı.aynı kesede oldugunda çift yumurta ıkızıde olabılıyormus heralde bilgisi olan yazarsa çok sevınırım.

Kızlar ben 8 haftalık hamileyim ikiz bebeklerim olucak inşallah.Tecrübesi olan veya benımle aynı durumda olan varmı merak ettım.Tek kese içinde ikiz gebelik yaşayan varmı
ve varsa doktor tek yumurta veya çift yumurta dıye kesın bırsey soyledımı.aynı kesede oldugunda çift yumurta ıkızıde olabılıyormus heralde bilgisi olan yazarsa çok sevınırım.

öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
aslında diğer ikiz annelerinin bir çok konuları var olarıda müsait olduğunda oku derim
çok faydalı şeyler bulacaksın
bende kısa bir süre önce öğrencim ikizlere hamile olduğumu fırsat buldukça her sayfayı okumaya çalışıyorum

şimdi tek yumurta aynı kesede ,çift yumurta farklı keselerde diye biliyorum
doktorum bana iki bebeğin arasında zar var dedi (ki bende gördüm çok barizdi) çift yumurta ikizi dedi
ama dediğim gibi burda o kadar çok anne varki bazıları tek yumurta baıları çift yumurta ikizlerine hamile,doğum yapalarda var
senin kafanı karıştıran ne tam olarak

Teşekkür ederim.Benim kafamı karıştıran tek kese var su anda ayıran bır zarda var ama tek yumurta ıkızı ıllakı tek kesedemı olur.yani tek kesede çift yumurta ıkızı
olmazmı.Cünkü ben henuz bılmıyorum tek yumurta ıkızımı yoksa cıft yumurta ıkızımı dıye doktorum sadece tek kese oldugunu soyledı ama tek yumurta yada cıft yumurta olup olmadıgını 3 hafta sonra görücez dedi.Okuyorum sürekli sitelerden tek kesede olupta çift yumurta ıkızı olan görmedim boyle bır ıhtımal varmı dıye merak ettım acıkcası

Teşekkür ederim.Benim kafamı karıştıran tek kese var su anda ayıran bır zarda var ama tek yumurta ıkızı ıllakı tek kesedemı olur.yani tek kesede çift yumurta ıkızı
olmazmı.Cünkü ben henuz bılmıyorum tek yumurta ıkızımı yoksa cıft yumurta ıkızımı dıye doktorum sadece tek kese oldugunu soyledı ama tek yumurta yada cıft yumurta olup olmadıgını 3 hafta sonra görücez dedi.Okuyorum sürekli sitelerden tek kesede olupta çift yumurta ıkızı olan görmedim boyle bır ıhtımal varmı dıye merak ettım acıkcası

aslında hep çift yumurta ikizleri ayrı keselerde olur deniliyor
bak mesela benimkide çift yumurta ikizleri ama ultrasona baktığımızda sanki tek bir keseymiş gibi
ama arada onları ayıran kalın bir zar var bilemiyorum
sabredip beklemek lazım :9

Canım benimogullarim tek yumurta ikiziaralarinda zar vardı ayıran

25 EKİM 2011 tarihinde Acıbademde 2adet embriyo konuldu.39 yaşındayım bhcg değerim 10.günde 1,30 çıktı fakat doktorlar bunu kriter almayın dedi.2gün sonra b-hcg testinin yapılması gerekiyor. Bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun .Böyle çıkan var mı ? Nasıl yorumlamalıyım. bekleyince değe yükselirmi hamile kalabilirmiyim.tşkler

vuslat bende tedavi sonrası gebe kaldım ama tüp bebek aşamasına gelmeden sadece yumurta geliştirici hap ve iğne ile oldu.olmasaydı bende tüp bebek tedavısı görücektim.
Ama O çıkan değerleri hiç bilmiyorum umarım tedavi gören biri yardımcı olur sana.Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda hamilelik haberini alırız.

sevgili ikizanne adayları,
şu anda o kadar muhteşem birşey yaşıyorsunuz ki...ben 2 yaşında bir ikiz annesi olarak yazdıklarınızı tek tek okudum...ikiz annesi olmak demek bebeklerinizin göstereceği her bir gelişimi merakla sabırsızlıkla bekleyip ,her geçen günü özlemek demektir...ikiz annesi olmak (hamilelik de dahil ) her daim çok yorucu ama muhteşem güzellikte bir mutluluk...kızlarımın sabırla 'ah bir yürüseler,ah dişleri çıksa,konussalar diye günlerin hızla geçmesini beklediğim şu 2 yılda hep bir gerisini özledim...şimdiden ilk bebekliklerini,agularını,hatta hamileliğimi bile özledim...hayırlısıyla doğum yapıp minik meleklerinizi kucağınıza aldığınızdan itibaren o kadar büyük ve hiç azalmayacak ,bitmeyecek bir mutluluk bekliyor ki sizi , yaşayacağınız yorgunluk,zorluklar hiç ama hiç umrunuzda olmayacak....son 2 yılda beni kızlarım bu dünyada o kadar mutlu ettiler ki sanki ayaklarım,aklım bir karış havada başka bir dünyada ( ve o dünyada sadece 3 kişiymişiz gibi )yaşıyormuşum gibi geliyor....inanın hiç abartmıyorum...
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum seçilmiş anneler:nazar::nazar::nazar:

Back
X