IKIZ ANNELER BAKABILIRMISINIZ LTFEN?

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
herkese merhabalr kızlar.benim 14.5 aylık ikizlerim var.kizim tek uyku yapio kendi istedi.ama oğlum 2 uyku yapio. Tek uyku istemedi.gunduzleri bu durum beni cokyipratti .biri uyanio diğeri uyuyor vs ses yapıo uyuyan uyanio huysuznoluyor.sizler nasıl çözüm buldunuz acaba ?bir de akşam uykuya gecsitw süt veriyorum uyuyorlar. Sizce yalnis mi yapıyorum.simdien teşekkür ederim

herkese merhabalr kızlar.benim 14.5 aylık ikizlerim var.kizim tek uyku yapio kendi istedi.ama oğlum 2 uyku yapio. Tek uyku istemedi.gunduzleri bu durum beni cokyipratti .biri uyanio diğeri uyuyor vs ses yapıo uyuyan uyanio huysuznoluyor.sizler nasıl çözüm buldunuz acaba ?bir de akşam uykuya gecsitw süt veriyorum uyuyorlar. Sizce yalnis mi yapıyorum.simdien teşekkür ederim
Allah kolaylık versin ikiz bakmak çok zor hele ki yalnızsanız . Amcamın ikizleri olmuştu annem yengeme yardıma yollamıştı bir kaç ay beraber bakmıştık aynı anda uyutuyorduk birini ben birisini Ya birini uyutmayın beraber uyanık kalsınlar ya da aynı anda uyutmaya Çalışın .

Allah kolaylık versin ikiz b
Allah kolaylık versin ikiz bakmak çok zor hele ki yalnızsanız . Amcamın ikizleri olmuştu annem yengeme yardıma yollamıştı bir kaç ay beraber bakmıştık aynı anda uyutuyorduk birini ben birisini Ya birini uyutmayın beraber uyanık kalsınlar ya da aynı anda uyutmaya Çalışın .
akmak çok zor hele ki yalnızsanız . Amcamın ikizleri olmuştu annem yengeme yardıma yollamıştı bir kaç ay beraber bakmıştık aynı anda uyutuyorduk birini ben birisini Ya birini uyutmayın beraber uyanık kalsınlar ya da aynı anda uyutmaya

ikisi 2 uyku yapınca beraber uyuyup beraber kalkiolardi bazen ben kaldırıyordum. Ama şimdi kızım tek uyku yapio oğlum denedim ama asla tek uyku istemiyor ki denedik tek uykuya ama oda düzeni bozuldu gece uyanmalari sıklaştı 2 uykuda çok iydi ama Smdide uyanmalri başladı. Ne yapacagimi şaşırdım.normalde 15 16 aylarda daha iyi rahat oluyormuş tek uyku..artık ne kadar dgru bilmiyorum çok yoruldum biliyorum sadece🥺

Back
X