ayensu canımın cani Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 156 31 18 38 6 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayensu #1 Kızlar benim bu hafta 31+5 oldum tek yumurta ikizleri annesi olacagim kasilmalarim var bilmiyorum sizler ne durumdasınız
Kızlar benim bu hafta 31+5 oldum tek yumurta ikizleri annesi olacagim kasilmalarim var bilmiyorum sizler ne durumdasınız
beyza-3434-bey Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 209 116 53 33 8 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayensu #2 ayensu .!.: Kızlar benim bu hafta 31+5 oldum tek yumurta ikizleri annesi olacagim kasilmalarim var bilmiyorum sizler ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... bende 30. haftamdayım az kaldıı . nasıl gııdooo sancı beden yok heralde sancı nasıl bısey bılmıorum gercıdee çıft yumurta kıslarım olcak ıns
ayensu .!.: Kızlar benim bu hafta 31+5 oldum tek yumurta ikizleri annesi olacagim kasilmalarim var bilmiyorum sizler ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... bende 30. haftamdayım az kaldıı . nasıl gııdooo sancı beden yok heralde sancı nasıl bısey bılmıorum gercıdee çıft yumurta kıslarım olcak ıns