- Emoji Skoru
- 131
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
-
16 haftalık ikiz gebeyim, bu yazı bana motivasyon olduMerhaba anneler,
45 günlük ikiz annesiyim o kadar yoruldum ki anlatamam nasıl başediyorsunuz? Destek ve yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacım var.
Mrb benim de iki çocuğum var şimdi ikizlere hamileyim çok ama çok korkuyorum nasıl yeteceğim ailem uzaktaKızlar 2 buçuk yaşında iki erkek bebek annesi olarak hepinize öncelikle güç ve sabır diliyorum. Ben hep tek baktım. İmkansız değil ama gerçekten çok zor. Teselli olsun diye söylemiyorum ama inanın sizinle büyüdüklerinde aranızda çok güzel bir bağ oluyor. Giderek paylaşımlarınız artıyor.
En azindan iki ay kalacak aileniz var benim annem ve ablam vefat etti baskada kimsem yok kaynanam genc ama o benden once eltimin 3 cocugu oldu daha bir bardak su verdigini bile gormedim cocuklara cok tuhaf bi kadinMrb benim de iki çocuğum var şimdi ikizlere hamileyim çok ama çok korkuyorum nasıl yeteceğim ailem uzakta
Maksimum iki ay kalabilirler yanımda sonra alsrmym. Düzen oturur mu nasıl olacak bilmiyorum inşallah akıllı olurlar Rabbım nilur
Insallah Allah yardimcimiz olsunda bizi yormadan buyusunler annem bana derdiki sen kucagima yanima alirsam aglardin sen isterdin ki seni kendi halinde birakayim uyuyunca bile uyudugun yerden kaldirmami istemezdin sanki dogustan buyumustun derdiEn azindan iki ay kalacak aileniz var benim annem ve ablam vefat etti baskada kimsem yok kaynanam genc ama o benden once eltimin 3 cocugu oldu daha bir bardak su verdigini bile gormedim cocuklara cok tuhaf bi kadin
Sizinde mi ikiz Allah yardımcmz olsun benim ikiz + evde iki tane dha var ne yapcam bilmiyorumEn azindan iki ay kalacak aileniz var benim annem ve ablam vefat etti baskada kimsem yok kaynanam genc ama o benden once eltimin 3 cocugu oldu daha bir bardak su verdigini bile gormedim cocuklara cok tuhaf bi kadin
Evet bende ikiz baska cocugum yok Allah buyuktur insallah sag salim dogsunlardaSizinde mi ikiz Allah yardımcmz olsun benim ikiz + evde iki tane dha var ne yapcam bilmiyorum
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Benim ikizlerim 24 aylıklar. ikiz bakmak çok çok zor bunu kabullenirseniz daha iyi olur. Ben her şeye yetişeceğim diye kendimi yormayı bırakınca rahat ettim. İçimde kalan ve atlatamadığım tek şey doya doya emzirmek. Ben ikisini bir emzirmeyi başaramadım ve onlar da biberona alışınca memeyi reddettiler ve mamadan devam ettiler. Hala emen bebek görünce heveslenir maşallah derim. Eğer emzirebiliyorsanız bol bol emzirin. Arz-talep ile sütünüz çoğalsın ve bol bol su için. Yardım etmek isteyen olursa geri çevirmeyin onlar ilgilenirken siz uyuyun. Mama veriyorsanız ılık su termosta hazır beklesin. Gaz damlası kullanın. Banyoyu tek yaptırıyordum ana kucağında duruyorlardı. Uyku için öneri veremem ben ne yaptıysam da düzen oturtamadım hala gece deliksiz uyumazlar bazen saat başı bazen 2-3 saate bir uyanırlar. Dizimde sallıyorum sıralarını bekliyorlar. Saat aralığı uygulamasında 4 aydan sonra uyku düzeni oturdan anneler var. Uyku müzikleri, anne karnı sesi vb. şeyler bizde de 20 gün işe yaramıştı. Dışarı çıkacağınızda ilk zamanlar bebek arabasında durmayabilirler ağlarlar. ben o zamanlar sırtıma ve göğsüme iki kanguru yapardım. Eşiniz yanınızda olursa zaten birer bebekleri kanguruda taşırsınız. Büyüdükçe kolay olan şey sizi anlamaları olacak. Şimdi ne yiyeceksiniz diyorum çorba, et vs canları ne çekerse söylüyorlar. 4 aydan sonra kartlar, kitaplar her şey ilgilerini çekecek. Ben ekran vermedim henüz ikizlerin algısı çok açık oluyor dış dünyaya. Ve birbirleriyle de konuşuyorlar ki bu en sevimlisi o zamanlar gelince içiniz eriyecek. ikiz annesi olmak herkese nasip olmuyor bunu da unutmayın. bir şey sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum.Merhaba anneler,
45 günlük ikiz annesiyim o kadar yoruldum ki anlatamam nasıl başediyorsunuz? Destek ve yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacım var.
İşte bu bennSizinde mi ikiz Allah yardımcmz olsun benim ikiz + evde iki tane dha var ne yapcam bilmiyorum
1 numaram 9 a girecekİşte bu bennnasıl olacak ne olacak kafamda deli sorular.digerleri büyük Allah sizin büyük mu
İşte artık kendinizi teselli edin çok kardeş iyidir falan diye1 numaram 9 a girecek
2 numaram 3 Yaşında ya
3.gebelik ikiz olması beni buldu diyorum bende
Ah neler diyorum neler..İşte artık kendinizi teselli edin çok kardeş iyidir falan diyeben öyle yapıyorum.