Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunca yazar mısın buraya..ya bende kararsiz kaldim.gecen bir video izledim bir doktor dediki ona bakarsaniz sacimizi yikadigimiz sampuanlardada kimyasal madde var o zaman onlarida kullanmamamiz lazim..mantikli geldi sonucta amonyaksiz organik boya nadil bir zarar verebilirki bebege?? doktorumada sorucam ama fikrinizi almak istedim...
tabi yazarim canim...Sorunca yazar mısın buraya..
sordum canim boyayabilirsin dedi doktorum...Sorunca yazar mısın buraya..
Nasıl bi boya peki ben henüz 3ayıgeçmedim..beyazlarım önlerde sadece o kısma değdiricem ben de bi sorcam doktoruma bakim ne dicek..sordum canim boyayabilirsin dedi doktorum...
canim hangi marka dedi esim loreal dedi tamam sorun yok dedi yani anladigim kadariyla kalitesiz boyalar daha cok kimyasal iceriyor .ama ben loreal degil bitkisel amonyaksiz bir boya alicam en dogrusu onlar cunku..sende sor tabi doktoruna.ilk 3 aydan sonra cogu izin veriyor seninki ne der bilemem tabi...benim on ve sag tarafta toplu halde tutam halinde bayazlasmis kisimlar var onlar olmasa boyamama gerek kalmazdi ama o beyazlar cok cirkin gozukuyor gercekten yasindan 10 yas buyuk gozukuyorum boyle...bu son zamanlarda kimle karsilassam sokakta direk saclarimin o kismina bakiyor canim sikiliyor valla.doktor izin verdi boyuycam ben...Nasıl bi boya peki ben henüz 3ayıgeçmedim..beyazlarım önlerde sadece o kısma değdiricem ben de bi sorcam doktoruma bakim ne dicek..
Aynen benim de öyle..amonyaksız al kokmuyomuş..bi arkadasım boyadı 2 bebeğinde de yası da 38di maşallahı var çocukların..canim hangi marka dedi esim loreal dedi tamam sorun yok dedi yani anladigim kadariyla kalitesiz boyalar daha cok kimyasal iceriyor .ama ben loreal degil bitkisel amonyaksiz bir boya alicam en dogrusu onlar cunku..sende sor tabi doktoruna.ilk 3 aydan sonra cogu izin veriyor seninki ne der bilemem tabi...benim on ve sag tarafta toplu halde tutam halinde bayazlasmis kisimlar var onlar olmasa boyamama gerek kalmazdi ama o beyazlar cok cirkin gozukuyor gercekten yasindan 10 yas buyuk gozukuyorum boyle...bu son zamanlarda kimle karsilassam sokakta direk saclarimin o kismina bakiyor canim sikiliyor valla.doktor izin verdi boyuycam ben...
benim cevremdede cok var boyatan cocuklari cok saglikli ama yinede acaba demeden duramiyor insan...Aynen benim de öyle..amonyaksız al kokmuyomuş..bi arkadasım boyadı 2 bebeğinde de yası da 38di maşallahı var çocukların..