İkiz anneleri hep cılız doğurur sözünü çürütelimmm lütfenn

iyiyim canım...bende keçi sütünden yoğurt yapmayı düşünüyorum..inek sütünden yaptım bugüne kadar..kay süt aldım yapıcam yarın..kefir de denemeyi düşünüyorum,değişiklik olur..bıktılar mamadan..iyi geceler,bebişleri öptüm...

çilekli kefiri süzerek ilave ediyorum mamalarına.iyi geceler canım :)

Bu başlıkta bile tartışma konusu bulunmuş ya şaşırdım vallahi kızlar:bbo:
Rica ediyorum uzatmayın aksi taktirde ceza alabilirsiniz.
Lütfen ciddiye alın mesajımı ve birbirinize cevap vermeyin olurmu:a.s.:
Gidip gelicem ziyaretinize sık sıkkaydirigubbakcemile5

cevabınızın bu kısmı için çok tebrik ediyorum sizi..bizi ne kadar da güzel anlamışsınız!ne denir ki,en iyisi bir daha bu konuda muhatap olamayalım çünkü çok kırıcı oluyorsunuz...gerçekten bu cümleyi yazabildiğinize inanamıyorum...biz bu tür savaşlar vermiyoruz hanımefendi...

Aynen katılıyorum arkadaşıma....

çilekli kefiri süzerek ilave ediyorum mamalarına.iyi geceler canım :)

Cnm çilekli yiyecekler alerjik olablr drumuz 6 aydan önce vermeyin demişti ama sen çok erken vermişsin...birde keçi sütünü pek tavsiye etmedi drumuz bize 1 yaş sonrası vereblirsiniz demişti.....her drun tavsiyesi farklı oluyor ya hangisine inanıcaz bilemedm....

Cnm çilekli yiyecekler alerjik olablr drumuz 6 aydan önce vermeyin demişti ama sen çok erken vermişsin...birde keçi sütünü pek tavsiye etmedi drumuz bize 1 yaş sonrası vereblirsiniz demişti.....her drun tavsiyesi farklı oluyor ya hangisine inanıcaz bilemedm....

evet her dr un tavsiyesi farklı..herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür..çilekli kefirden mamaya süzerek yaptığım ilave de arasıra yani her gün hergün değil..10 bilemedin 20 cc lik ilave sadece...keçi sütü anne sütüne en yakın süt ve ek besinlere geçildiğinde çoğu arkadaş yoğurt yapıyor keçi sütünden..hatta bir pediatrist ısrarla keçi sütü vermekten bahsediyor..zaten kay keçi sütü yarım yağlı ve pastorize..hiç gaz yapmadı..
inek sütünü duymuştum 1 yaşında dek verilmemeli diye...

Son düzenleme:
Ben de 36 ıncı haftada 3400 ve 2500 gr doğurdum,ben sol yanıma yatarak çok dinlendim,beslenmeleri ve sağlıkları için bu çok önemli,son aylara doğru her gittiğimde soluna yat diye doktor tembihliyordu,onları besleyen damarın sıkışmaması için sanırım, dinlenmene ve beslenmene dikkat edersen sorun yaşamazsın,protein ağırlıklı beslen abur cubur yeyip gereksiz kilo alma, sağlıkla kurtulursun inşallah.

Ya ben yazılanların hepsiniokumamıştım, konuyu açan arkadaşa yardımcıolmak için yazdım,internette fazla vakit geçiremiyorum,biraz okudum da üzüldüm, neyse gerçekten ikizannesiolmak zordur ama bir o kadar da güzeldir. Birbirimize destek olalımhep.

Back
X