- 17 Ekim 2013
- 558
- 173
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin gebeliğiniz tekm iCanim bu bunu beta hcg ile anlayamiyoruz pek.. bazen beta cok yuksek cikiyo tek gebelikte olabiliyor. dr. gittiginde kese yada keseleri gordugunde emin olabilirsin ancak.. bence biranevvel git regl uzerinden 1ay gecmis gorunur ultrasonda.. Rabbim gonlune gore versin insaAllah☺
Ikiz.. Ben tup bebek gebesiyim iki adet 5.gun embriyosu koyuldu ikiside tutundu .. transferden sonraki 12.gun bhcg 938 cikmistisizin gebeliğiniz tekm i
gittim görülmedi değer 77 iken 4 gün sonra 703 oldu pazartesi gel dedi dktr.beta yüksek çıkması tek gebelik olabiliyor diyorlar ama 2 kattan fazla artıs olursa ıkız ıhtimali dienler var bu doğrumu acaba diye araştırmaya girdim inşşallah da öyledir cevabınız için cok teşekür ederim :)
öylemi ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benişmde sağlık sorunuım yoktu ikiz istediğimi söledim dktr oda klomenle deneyelim dedi 2 cocuğum var annemn anneannemn ikizi var klomenlede belki olur dedik saolsun dktr yardımcı oldu tedaviye başladık 2. ayımda hamiş kaldım 12 şubat son adet tarihim yani 14 günde 1 umurtlama oluyor dersek 26sında yumurtlamadan 16gün sonraki değerim 703,5 insallah ümit vardır dua et klütfen yoksada RABBİMDEN hayırlısı tabi.Belki gec dollenme olmustur o yuzden gorunmemistir dr. O yuzden pzt gel demis olabilir endise etme ☺ gorursun insaAllah pazartesi
MİNNN canım inşallah allah razı olsun cevap yazdığın için çok saol baksana hiç kimse kaç gündür yazmamış.cok saol.rabbim bebişlerini sana senide ailene ve bebişlerine bağışlasınAiledede varmis degerinde yuksek olabilir neden olmasin canim Rabbim gonlundekini versin insaAllah ikizlerinin haberlerini alirsin pazartesi☺☺
hamilelik takvimi nasıl yapılıyorAminnn canim Allah razi olsun☺
Simdi gordum.mesajini ben gorene kadar sen yapmissin ☺hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
Malesef hayirlisi buymus tek bebek erkek bebektede yukselis olabiliyormus fazla bakalim cinsiyetinj ogrenin dogruluk payi varmi yazarim cnm.Canim baktirdinmi ikizemi hamileymissin
Benimde yukselisim baya oldu. Bakalm cinsiyete daha var. 2 ay sabretmemiz gerekecek:) ama benim baya kanamam oldu. Herkez kiz diyor. Erkek dusmusdu bu kanamalarla. Ama kizlar iyi tutunuyor diyolar. Hayrlisi neyse o olsun:)Malesef hayirlisi buymus tek bebek erkek bebektede yukselis olabiliyormus fazla bakalim cinsiyetinj ogrenin dogruluk payi varmi yazarim cnm.