Ikiz anneleri lutfen yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
558
173
33
35
Merhaba ikiz anneleri benim 12 subat regl tarihim ayin yedisinde 24 gun sonra reglden 17.5 cikti 48 saat dolmadan 77.5 cikti 4 gun sonra 703.9 cikti 4 kat artiyor bu sekilde olupta 4 kat artip ikiz olanlar var mi simdiden cok tesekr ederim

neden kimse yardımcı olmuyor....bir cevap yazmak zor değil....

Canim bu bunu beta hcg ile anlayamiyoruz pek.. bazen beta cok yuksek cikiyo tek gebelikte olabiliyor. dr. gittiginde kese yada keseleri gordugunde emin olabilirsin ancak.. bence biranevvel git regl uzerinden 1ay gecmis gorunur ultrasonda.. Rabbim gonlune gore versin insaAllah☺

• Beğen
Reactions: grc
gittim görülmedi değer 77 iken 4 gün sonra 703 oldu pazartesi gel dedi dktr.beta yüksek çıkması tek gebelik olabiliyor diyorlar ama 2 kattan fazla artıs olursa ıkız ıhtimali dienler var bu doğrumu acaba diye araştırmaya girdim inşşallah da öyledir cevabınız için cok teşekür ederim :)

Canim bu bunu beta hcg ile anlayamiyoruz pek.. bazen beta cok yuksek cikiyo tek gebelikte olabiliyor. dr. gittiginde kese yada keseleri gordugunde emin olabilirsin ancak.. bence biranevvel git regl uzerinden 1ay gecmis gorunur ultrasonda.. Rabbim gonlune gore versin insaAllah☺
sizin gebeliğiniz tekm i

gittim görülmedi değer 77 iken 4 gün sonra 703 oldu pazartesi gel dedi dktr.beta yüksek çıkması tek gebelik olabiliyor diyorlar ama 2 kattan fazla artıs olursa ıkız ıhtimali dienler var bu doğrumu acaba diye araştırmaya girdim inşşallah da öyledir cevabınız için cok teşekür ederim :)

Belki gec dollenme olmustur o yuzden gorunmemistir dr. O yuzden pzt gel demis olabilir endise etme ☺ gorursun insaAllah pazartesi

• Beğen
Belki gec dollenme olmustur o yuzden gorunmemistir dr. O yuzden pzt gel demis olabilir endise etme ☺ gorursun insaAllah pazartesi
öylemi ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benişmde sağlık sorunuım yoktu ikiz istediğimi söledim dktr oda klomenle deneyelim dedi 2 cocuğum var annemn anneannemn ikizi var klomenlede belki olur dedik saolsun dktr yardımcı oldu tedaviye başladık 2. ayımda hamiş kaldım 12 şubat son adet tarihim yani 14 günde 1 umurtlama oluyor dersek 26sında yumurtlamadan 16gün sonraki değerim 703,5 insallah ümit vardır dua et klütfen yoksada RABBİMDEN hayırlısı tabi.

Ailedede varmis degerinde yuksek olabilir neden olmasin canim Rabbim gonlundekini versin insaAllah ikizlerinin haberlerini alirsin pazartesi☺☺

• Beğen
Ailedede varmis degerinde yuksek olabilir neden olmasin canim Rabbim gonlundekini versin insaAllah ikizlerinin haberlerini alirsin pazartesi☺☺
MİNNN canım inşallah allah razı olsun cevap yazdığın için çok saol baksana hiç kimse kaç gündür yazmamış.cok saol.rabbim bebişlerini sana senide ailene ve bebişlerine bağışlasın

Malesef hayirlisi buymus tek bebek erkek bebektede yukselis olabiliyormus fazla bakalim cinsiyetinj ogrenin dogruluk payi varmi yazarim cnm.
Benimde yukselisim baya oldu. Bakalm cinsiyete daha var. 2 ay sabretmemiz gerekecek:) ama benim baya kanamam oldu. Herkez kiz diyor. Erkek dusmusdu bu kanamalarla. Ama kizlar iyi tutunuyor diyolar. Hayrlisi neyse o olsun:)

Merhaba arkadaslar.size bisey sormak istiyorum.dogal yolla hamile kaldim.adet olma gunumde pzartesi beta hcg degerim 27..carsamba 70..cumartesi 366 cikti..bu deger yuksek degilmi.ikizmi acaba merak ettim

Back
X