ikiz anneleri ne olur bi ¥ardim edin ?

umutbitmemeli

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
81
0
16
İstanbul
14 haftalik ikiz hamile¥im.hamile oldugumu ogrenmeden once kpss kursuna ¥azilmistim.dogum insallah nisanda sinav temmuzda.ikiz gebelik cokmu zor dersane¥i iptalmi etmeli¥im.ikiz gebelik ¥asa¥anlar ¥ardim edebilir mi ? Napmam gerek.gidebilirmi¥im haftada 2 gun ¥oksa ilerle¥en gebelik suresinde cokmu sikinti olur

canım bence herkesin hamilelik süreci çok farklı geçiyor. Bana herks ikiz gebeliğin çok zor geçeceğini söylemişti. Ama şükürler olsun rahat geçirdim . sadece 12. haftamda çok hafif iki kanamam oldu. ancak şöyle bir durum var, 28. haftadan sonra ağırlaştım uzun süre ayakta kalmakta zorlandım zaman zaman oturup dinlendim. ama izne ayrılalı da iki hafta oldu. Yani ben rahat bir hamilelik geçirdim ama bence doktoruna danış herkes farklı değerlendirilir çünkü. Mesela benim doktorum çalışmaya devam, hareketlerini kısıtlama, gez dolaş diyordu. 30. haftadan sonra artık yorulmak yok dedi. İnşallah rahat güzel sağlıklı bir hamilelik getirirsin canım, Allah yardımcın olsun

Kişiye göre değişen bir durum bu ben 37 haftalık doğum yaptım son 1 aya kadar çalıştım sonrasındada doğuma gidene kadar hep gezdim bence elinizdeki fırsatı kaçırmayın bebekler olunca daha zorlaşıcak işiniz en azından şansınızı denemiş olursunuz .

Evet canım kişiye göre değişir bende 36. Haftalık doğum yaptım, hamileliğimin neredeyse başından sonuna kadar yattım (18. haftaya kadar evde sonrasındada hastanede) ben minyon olduğum için en baştan doktorum taşıya bilirmisin sonuna kadar emin değilim demişti. Başta tabi 8. Haftadan sonra başlayan inanilmaz bir bulantı halsizlik kanama .... gibi problemler yaşadım. Sonradanda bunlara erken sancı ve rahim ağzı kısalması eklenince hastaneden çıkmayı bırakın hastane odasından koridora çıkmam bile yasakdı neyse sonunda meleklerimi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık allaha şükür. Bencede doktorunun fikrini al seni en iyi o yönlendirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…