Ikiz anneleri nerdesiniz?

NuRuM_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
399
3
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yeni ikiz annesiyim bebeklerim çok küçükler forumda sadece anneler için açılmış topik yoktu adaylarla olduğundan yazılarda birbirine giriyor.
yaa coğunluk hamilelik eee asında çok normal hamileyken çok fırsat var ama anne olduktan sonra buraya bakmak eskisi kadar kolay olmuyor.
velhasılkelam ANNELERİMİZİ tpiğe bekliyorum. Tecrübelerimizden bilgilerimizden paylasalım akılda kalan okadar cok soru oluyor ki ikiz bakımı ççoook farklı?
İkizlerine yalnız bakan var mı?

Merhaba... İLk cevap veren ben olayım :)))
Öncelikle bebeklerin hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin...Bende ikiz annesiyim..Söylediğin gibi anne olduktan sonra pek sık giremiyorum buralara.. Aslında çok güzel paylaşım topikleri var. Yazamasamda faydalandığım bilgiler oldu ikiz annelerinden..
İkizlerime 6 aylık olana kadar annem ve kayınvalide ile dönüşümlü baktık.. Altıncı aylarına girdiklerinde kendim bakmaya başladım.. Ama hepimizinde bildiği üzere çok zor...Ben göçebe hayatı yaşamaktan bıkmıştım. bir annemlerde bir kayınvalide de bir evimde derken düzen diye birşey kalmamıştı.Kendime güvendim ve bakacağım olmazsa aynı şekilde devam ederiz dedim. Oldu:))) Allaha Şükür.. Ama nasıl oldu hiç sorma :)))) Büyüdükçe yeni sorunlar seni bekliyor.. Eskilerini unutuyorsun..
Neyse benden şimdilik bu kadar.. Yardımcı olacağım konu varsa seve seve cevaplarım... Yeni ikiz annelerine de şimdiden hoşgeldiniz:))

Back
X