İKİZ anneleri ve gebeleri yardım! kesenin biri çok küçük :(

canım şuan bişey söylemek için erken..bende aynı şeyleri yaşadım..10. haftaya kadar kaç dooktora gittim hepsi umutsuz ve kararsız konuştu..10. haftada gittiğimde sürprüz bir şekilde herşey normale döndü..diğeride kardeşine yetişti...hiç belli olmuyor gerçekten...biraz beklemen gerek bir kaç hafta sonra netleşir..inşallah herşey seninde yoluna girer..

bende 6 haftalık hamileyim dr iki kese var gibi dedi gölgede olabilir dedi 2 hafta sonra belli olacak sonuç ne olur bilmiyorum ilk aklıma gelen nasıl büyütücem ben bunları oldu çalışıyorum yalnızım bana moral verin nolur tabiki öncelikle sağlıklı olmaları ama bunuda düşünmeden edemiyorum

Bugün 5. Haftamiz doldu hanımlar. Kese mizin biri 13 mm diğeri 4 mm.13 un içindeki bebis 2.5 mm görüntülendi.4 mm olanın içinde bişey yok gibi.boyut olarak da 3 katı fark var.diğer kontrolümuz 11 Mayıs çarşamba.yardimci olun anneler,ikisinin de sağlıkla bana tutunmasını kucağımiza almayi istiyorum.varmı böyle durumla karsilasan

Bugün 5. Haftamiz doldu hanımlar. Kese mizin biri 13 mm diğeri 4 mm.13 un içindeki bebis 2.5 mm görüntülendi.4 mm olanın içinde bişey yok gibi.boyut olarak da 3 katı fark var.diğer kontrolümuz 11 Mayıs çarşamba.yardimci olun anneler,ikisinin de sağlıkla bana tutunmasını kucağımiza almayi istiyorum.varmı böyle durumla karsilasan
Bende tup bebek ile hamile kalanlardanim 2 embiryo konuldu 4.5 haftalikken 4mm kese gorundu bugun 5.5 haftalik 2 kese var dedi doktor mmlerini sormadim ama birinin kalbi atiyor du gordum digeri kucuk cok sasirdik 2 hafta sonra belli olur dedi burda ayni durumu yasayanlari okudum beklemek tek cozum galiba hayirlisi olsun

Birinin kalp atışlarını duyduk canim cok sukur.diğer kese biraz daha büyümüş ama içi hala boş. Ama ben ümitliyim diğer kontrol 15 gün sonra.sende mutlaka yaz

Birinin kalp atışlarını duyduk canim cok sukur.diğer kese biraz daha büyümüş ama içi hala boş. Ama ben ümitliyim diğer kontrol 15 gün sonra.sende mutlaka yaz
Sen kacinci haftadasin ben bugun 6yi doldurdum hala iki taneye alisamadim garip hissediyorum cok heyecanliyim insallah ikiside bizimle kalir

Bende 6+2.aynıyiz.kesen hala bos mu.bizim kese buyumus ama içi boş gözüküyor hala.diğeri normal şükürler olsun.kalp atışlarımizi duydukk

Bende 6+2.aynıyiz.kesen hala bos mu.bizim kese buyumus ama içi boş gözüküyor hala.diğeri normal şükürler olsun.kalp atışlarımizi duydukk
Ewet ayni gidiyoruz benden 2 gun ondesinsali gunu kucuk kese vardi digerinin durumu iyiydi kalbinin attigini gordum ama ses icin bir hafta sonra dedi bir taneyi dusunuyorken simdi iki tanede aklim acaba buyucekmi digerine yetisicekmi ikiside tutunursa nasil olucak cogul gebelikler riskliymis aklimda deli sorular sen bana yaz olurmu lutfen

Canım benim tek gebelik.diğeri gelişmedi hayırlısı böyleydi demek.Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin

Merhabalar. Tup bebekyontemi ile 2 ambriyo transfer edildi. Ancak kesemin biri digerinin yarisi kadar. Suan 5+6 haftaligim. Doktorum pruloton igne verdi biri dusmesin diye, onda da alerjik reaksiyon olustu. Baska bir doktora cikmistim oda estrofem kullan demisti. Merak ettigim siz o donemde hangi ilaclari kullandiniz, dusmemesi icin herhangi farkli bisey yaptinizmi? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ikisinide kucagima almayi okadar cokistiyorumki

Back
X