ikiz anneleri yardımm! ikizim mi olacak??

• Konu Sahibi Konu Sahibi FBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insallah olur o zaman:) bende istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum. Rabbim hayrlisini versin. Ama yasadigim sehirde annem yok tek basima napicam bilmiyorum
Rabbim yardım eder inşallah benim de yanımda annem yok ama olsun ya bakarız cnm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah ben senden önce ultrasyona girecem haftaya perşembe günü yazarım inşallah gelişmeleri

Rabbim yardım eder inşallah benim de yanımda annem yok ama olsun ya bakarız cnm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah ben senden önce ultrasyona girecem haftaya perşembe günü yazarım inşallah gelişmeleri
Bende persembe gunu gitmeyi dusunuyorum. Gorunurmuki acaba senin sat ve bat neydi

Bende persembe gunu gitmeyi dusunuyorum. Gorunurmuki acaba senin sat ve bat neydi
Benim 40 günüm doluktan sonra girdim cnm sat ve bat derken anlamadım

Hayirli olsun:) ya bende 197 den 600 firlayinca sasirdim 3 kati firlamis. Esim ikiz o yuzden ikizden suphelendim. Korkuyorum suan. Ama saglikli olsunda
Canım bende ikizim ben de kan tahlili verdim yalnız doktora daha görmedim 12 gün geçti adetim kan değeri 9131 çıktı sence bende olabilir mi

Ben internetten araştırıyorum hep ama yine heyecan korku mutluluk hepsi var :)

Benimde normal yolla. 2 hafta cok gec degilmj yaa bende sabredemem. Ikizmi acaba. Sen istiyosun sanirim ikiz olmasini
İstiyorum tabii, rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun öncelikle hepimizinkini. Benim ailem de yok yakinimda ama olsun, beklemeyi düşünmüyorum zaten başka dr.a giderim sanırım birde hcg ye baktirmak için tabi. Kizimda 1 günde bile çok değişiklikler olduğunu gördüm o yüzden giderim

İstiyorum tabii, rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun öncelikle hepimizinkini. Benim ailem de yok yakinimda ama olsun, beklemeyi düşünmüyorum zaten başka dr.a giderim sanırım birde hcg ye baktirmak için tabi. Kizimda 1 günde bile çok değişiklikler olduğunu gördüm o yüzden giderim
Senin degerlerin daha cok artmjs benimkinden:) insallah olur o zaman sizinki:)

degeri bilmiyorum
ikiz olan kiisilerin ikizi olmuyor diye biliyorum ben oyle duydum sanki

[QUEvranos, post: 45948630, member: 705340"]Son adet tarihin ve yine adet olman gereken tarih[/QUOTE]
12 şubat ilk adet olduğum tarih tüp bebek ile olduğu için 27 Şubat sonucu öğrendim 8 Mart kalp atışını duydum

[QUEvranos, post: 45948630, member: 705340"]Son adet tarihin ve yine adet olman gereken tarih
12 şubat ilk adet olduğum tarih tüp bebek ile olduğu için 27 Şubat sonucu öğrendim 8 Mart kalp atışını duydum[/QUOTE]
Anladim benimde 2 mart adet tarihim o zaman bende persembe gidersem kalp atisini duyarim insallah. Siz kalp atisini duyunca ikiz oldugunu soylemedimi doktor. Anlasilmiyormuymus

x_men .!.:
[QUEvranos, post: 45948630, member: 705340"]Son adet tarihin ve yine adet olman gereken tarih
12 şubat ilk adet olduğum tarih tüp bebek ile olduğu için 27 Şubat sonucu öğrendim 8 Mart kalp atışını duydum[/QUOTE]
Pardon cnm 27 şubat transferim 8 Mart hamile olduğumu öğrendim 22 Mart kalp atışını duydum

Aksine biliyorum bende. Esim ikiz. Kiz kardesinin olmadi simdi benden bekliyor herkez
simdi o ikizlerden olmuyor ama diger ikiz olmayan kardeslerden ikizler bekliyolar benim bildiigm
merak ettim bak simdi ikizmiki :))

12 şubat ilk adet olduğum tarih tüp bebek ile olduğu için 27 Şubat sonucu öğrendim 8 Mart kalp atışını duydum
Anladim benimde 2 mart adet tarihim o zaman bende persembe gidersem kalp atisini duyarim insallah. Siz kalp atisini duyunca ikiz oldugunu soylemedimi doktor. Anlasilmiyormuymus[/QUOTE]Aslında bir tanesi net bir şekilde görüldü kalp atışını da duyduk ama birşey daha var dedi dr arka da kalmış dedi bir daha ki ultrasyonda kesin söylerim dedi

Anladim benimde 2 mart adet tarihim o zaman bende persembe gidersem kalp atisini duyarim insallah. Siz kalp atisini duyunca ikiz oldugunu soylemedimi doktor. Anlasilmiyormuymus
Aslında bir tanesi net bir şekilde görüldü kalp atışını da duyduk ama birşey daha var dedi dr arka da kalmış dedi bir daha ki ultrasyonda kesin söylerim dedi[/QUOTE]
Anladim senin degerlerde yuksekdi sanirim. Ya benom degerler dusuk ama artis hizi 3 kati. Kesin ikizmidirki

[QUOTanos, post: 45948854, member: 705340"]Aslında bir tanesi net bir şekilde görüldü kalp atışını da duyduk ama birşey daha var dedi dr arka da kalmış dedi bir daha ki ultrasyonda kesin söylerim dedi[/QUOTE]
Anladim senin degerlerde yuksekdi sanirim. Ya benom degerler dusuk ama artis hizi 3 kati. Kesin ikizmidirki[/QUOTE]
Öyle tahmin ediyorum cnm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

[QUOTanos, post: 45948854, member: 705340"]Aslında bir tanesi net bir şekilde görüldü kalp atışını da duyduk ama birşey daha var dedi dr arka da kalmış dedi bir daha ki ultrasyonda kesin söylerim dedi
Anladim senin degerlerde yuksekdi sanirim. Ya benom degerler dusuk ama artis hizi 3 kati. Kesin ikizmidirki[/QUOTE]
Öyle tahmin ediyorum cnm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize[/QUOTE]
Aminnnn. Ayy bi tuhaf oldum yaa. Ikiz korkuttu beni nedense

Back
X