Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

Kayracım harika maşallahh,
önemli olan karar verme zamanı,ne zaman istersen o zaman oluyor bu iş,

ben de gerizekalı bir diyetisyen dumurundan sonra yine olayın aynı yoldan geçtiğini anlıyorum,
elimdeki kağıtlara bire bir uyamasam da bugüne dek 8e yakın kilo verebildim çok şükür,küsüratı söylemezsem..

yine de hazırladığın listeyi bana ulaştırabilirmisin canım,öptümm..

bu topikle herkes diyete başladığında ben yapamam diyordum..yazdıklarınızı okuyup kıskanıyordum.... diyet yapmaya her başladığımda hemen bırakıyordum çünkü.... ama 10 gün önce yeğenimin yaptığı bir liste ve onun desteklemesiyle başladım......başladığımda 69 kiloydum...ve bugün tartıya çıktım ..65,5 çıktı... görüntümde hiç değişiklik yok..yeğenimde henüz ödem attığımı söylüyor...olsun ben bu rakamı gördüğüme bile çok mutlu oldum
HAKİKATTEN MAŞALLAH CANIM NE zemuszemusGÜZEL
kayra cnım süppersin. ben yine kilo lıyorum bu sıralar kızların düzeni kaçınca benimkide kaçıyor ve kilo alıyorum. sanırım stres etkiliyor. listeni paylaşırmısın canım. belki bize de faydalı olur. bence süpper kilo vermşsin canımm

Kayracım harika maşallahh,
önemli olan karar verme zamanı,ne zaman istersen o zaman oluyor bu iş,

ben de gerizekalı bir diyetisyen dumurundan sonra yine olayın aynı yoldan geçtiğini anlıyorum,
elimdeki kağıtlara bire bir uyamasam da bugüne dek 8e yakın kilo verebildim çok şükür,küsüratı söylemezsem..

yine de hazırladığın listeyi bana ulaştırabilirmisin canım,öptümm..

BEN DE İSTEYEBİLİR MİYİM O LİSTEYİcokacimcoook

kızlar ben 53 kilo ile hamile kaldım,doğum yapmadan 2 gün önce tartılmıştım ve tam 70 kiloydum.dün tartıldım 53 e düşmüşüm.hiç rejim falan yapmadım,sanırım tempodan kilo veriyorum.ilk evlendiğim sene 45 kiloydum.siz zayıflamak istiyorsunuz bense tekrar eskiye dönerim diye korkuyorum.çok zayıf olmak istemiyorum..

firdos cum bizlerdede var aynı tempo ... ama sanırım yemekle ilgili bu ... ben hamile kalmadan önce 58 dim...doğumdan geldim 62 ydim....ama sonra süt olcak diye malt içecekleri hapısa denilen bol tereyağlı tatlılar 70 kilo oldum.... birde düzensiz beslenme eklendi .. çocuklardan yemek yemeye vakit olmadı hep abur cubur atıştırdık.... aklımız başımıza geldiğinde iş işten geçmişti..... şimdide uğraşıyoruz...

firdos cum bizlerdede var aynı tempo ... ama sanırım yemekle ilgili bu ... ben hamile kalmadan önce 58 dim...doğumdan geldim 62 ydim....ama sonra süt olcak diye malt içecekleri hapısa denilen bol tereyağlı tatlılar 70 kilo oldum.... birde düzensiz beslenme eklendi .. çocuklardan yemek yemeye vakit olmadı hep abur cubur atıştırdık.... aklımız başımıza geldiğinde iş işten geçmişti..... şimdide uğraşıyoruz...

Kayracım benim sorunum yiyememek zaten.hamileyken gerçekten çok dikkatli beslendim,her şeyi zamanlı yedim.doğum yaptıktan sonra sudan bile huylanır oldum.hatta ilk hafta hiç su içemedim,hiç birşey yiyemedim.halada doğru düzgün yiyemiyorum,midem bulanıyor bazen yemeklerden.o yüzden de zayıflıyorum.bu da hiç hoş birşey değil benim için..

ay ben eve yerleşeyim,
kızların doğumgününü yapayım gelicem..

bekliyorum şekerim .tarihçi ve wavy i ikna edersem birlikte başlayalım diyorum... belki gaza geliriz birlikte başlarsak

Back
X