Doğuma Hazırlık İkiz bebek anneleri bakabilir mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yamiqo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
29
24
3
30
Merhabalar,ikiz bebislere hamileyim.Henuz küçükler fakat herkes bez konusunda gözümüzü korkutuyor.Hazir kasim indirimleri varken biraz bez stoklamak istiyorum.İlk hamileliğim olduğu için de hangi bezi kaç ay takabilirler bilemiyorum.1 numara bezi,2 numara bezi günde kaç tane ve ortalama kaç ay kullanabiliriz? İkiz bebekler biraz da küçük doguyorlar sanırım?? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Cnm sen bir müddet 1 numara alırsın diye düşünüyorumçünkü ikiz bebeklerde bez kullanımı daha fazla ben bim'de jenyvily bebek bezleri kullanıyordum çokta memnundum .insallah bu bebeyimede ondan kullanıcam,küçük doğdukları doğru benim kızlarım biri 1'500 diyeri 1'900 gram doğdular ama şuan 13 yaşındalar ,şimdiden kolay gelsin sana

Bebekleriniz tek yumurta mi çift yumurta miydi? Ben biraz strese girdim tek yumurta tek kese,zar ile ayrilar.Sizin kizlariniz nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…