İkiz bebek anneleri

unzii333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
İkiz bebek annelerinin dikkatine :) 8 haftalık ikiz bebişlere hamileyim biraz endişeliyim ve tedirginim nasıl olcak bakabilecek miyim diye. Sizler zorlandınız mı süreciniz nasıl geçti destek aldınız mı. Desteksiz iki bebeğe bakmak zormu düşüncelerinize çok ihtiyacım var. Ben ne kendi annemle nede kayınvalidemle uzun süre aynı evde kalamam çok zorlanırım. Sizler neler yaşadınız bu süreçte

merhabalar benim arkadaşımın ikiz cocukları var. ilk aylar destek olmalı mümkünse. yanılmıyorsam 7-8 aylıkken desteksiz bakmaya başladı şimdi 2,5 yaşındalar kreşe gidiyolar

Benim elim yavaştır çok becerikli sayılmam.ikizlere hamileyken abim benim için ablama o nasıl bakacak bakamaz ki demiş ben de tabiki kaygılandım bakamam korkusu yaşadım ama Allah bana bunu verdiyse bi bildiği vardır diye düşündüm.ilk 9 ay hiç tek bakmadım.mutlaka destek alınız kolay olmuyor.ilk bikaç ay tutmayı bile doğru düzgün yapamadım.anlaşamadığınız o annenizin kıymetini öyle güzel anlarsınız ki.anne olunca anlarsın sözü o kadar doğru ki.şuan annemin öncesinde kızdığım hiçbir şeyine eskisi kadar kızamıyorum.ona karşı daha anlayışlı biri oldum.ama hamileliği bu kaygıyla geçirmeyin su akıp yolunu buluyor.anın tadını çıkarın çocuk doğduktan sonrada bu kafada olursanız herşey daha kolay oluyor.allah o gücü kuvveti herşeyi size veriyor zaten.ben hep bi daha bu zamana dönemeyeceğim diye düşünerek önceliğimi hep çocuklar yaptım.şimdi annem bile bana elin hızlanmış kızlar sana yaramış diyor:)

Merhabalar,
Ikiz cocuklaeim var buyuduler pierre cardin sallanir ozelligi olan besikleri var. Istanbul pendikte oturuyorum. Isteyen birine yataklari carsaflariyla ucretsiz verecegim. Bana ozelden mesaj yazabilirler

Eklentiler

• 1000085677.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhabalar,
Ikiz cocuklaeim var buyuduler pierre cardin sallanir ozelligi olan besikleri var. Istanbul pendikte oturuyorum. Isteyen birine yataklari carsaflariyla ucretsiz verecegim. Bana ozelden mesaj yazabilirler
Balıkesir e nasıl gönderebilirsiniz

`