ikiz bebek arabasi ve besik önerileriniz

carminemine

Boy 163 kilo 63 hedef 53
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
348
329
103
Arkadaslar ikizlerinize nasil bir bebek arabasi ya da besik aldiniz ben hala karar veremedim .Sepet besik dusundum ama malum yaz tatillerinde gocebe yasiyoruz acaba park yatak daha mi iyi olur diyorum.Kafam cok karisik deneyimli annelerden yardim bekliyorum.

Arkadaslar ikizlerinize nasil bir bebek arabasi ya da besik aldiniz ben hala karar veremedim .Sepet besik dusundum ama malum yaz tatillerinde gocebe yasiyoruz acaba park yatak daha mi iyi olur diyorum.Kafam cok karisik deneyimli annelerden yardim bekliyorum.
Ben britax ikiz aldım arabayı. Yataklarıda chicco next to me. Henüz kullanmadım

Hem bebek arabasi olarak kullanip ilk etapta ana kucai takip cikarabilecegiz bir ikiz arabasi yok mu acaba

Hem bebek arabasi olarak kullanip ilk etapta ana kucai takip cikarabilecegiz bir ikiz arabasi yok mu acaba
Bugaboo donkey var, birde geçen satıcı peg perego yada 2 ana kucağı takılıyor dedi. Açıkçası sınırlı dışarı çıkacağımızı düşündüm gerek dıymadım

Bende britax ikiz araba aldm beşikte ayrı ayrı sepet seklinde ekstra da bebek odaları yaptm buyuyebilen beşiklerden aldm iki tane bir dolabı birde 6lı çekmecesi var

Geçen gün chicco nun lite way pusetine bakmıştım tekli takıp çıkarılabiliyordu.Birleştirme aparatı varmış ama ikisi yan yana gelince çok büyük oluyor asansöre merdivene sığılmaz o şekilde:( Beşikte bir süre yan yana yatırırım diye düşünmüştüm .Park yatağı birlikte en fazla 6 aya kadar kullanabilirler sanırım.

Tabi herkesin gorusu farklı ama ben şahsen bi beşikte iki bebeğimi yan yana yatrmam nolur nolmaz maddi durumnda zorlanmazsan ve odan musaitse ayrı almak daha iyi olcak bebek arabasında bende senin gbi dusunmustm iki tane alıp birleştrym diye ama oylesi pek kullanışlı olmuyor diye duydm benm aldğm britax ikiz bebek arabası kapıdan geçiyor yeni doğan da bindirileblr duruma geliyor fiyatı da uygndu 1400du

Kizlar bu britaxi nereden bulabiliriz?? E bebekte filan varmidir acaba bende çok kararsizim şimdiden arastiriyorum daha erken ama:)

Ben ahsap besik almaya karar verdim arkadaslar.Tek tarafi acilip ileriki yaslarda kullanilabiliyor ayrica sallanabilen bir model cok begendim.Bebek arabasi da bende britax dusunuyorum ama ilk etapta sadece ana kucagi almayi dusunuyorum sadece zaten kisin cok disari cikamayiz diye dusundum bebek arabasini seneye nisan gibi almaya karar verdim .Karar vermek cok zormus ...

Biz de tasimak icin hastaneden cikarken vs.puset yani ana kucagi bakiyoruz.hangi marka almali pahali olmasina gerek var mi sonucta 1 sene kullanacaklar...siz ne yaptiniz merak ettim.

Biz de tasimak icin hastaneden cikarken vs.puset yani ana kucagi bakiyoruz.hangi marka almali pahali olmasina gerek var mi sonucta 1 sene kullanacaklar...siz ne yaptiniz merak ettim.
Şu konuya tecrübeli kişiler bi zahmet bakıp iki satır yorum öneri fikirlerini beyan etse çok iyi olucak ama o kadar ikiz annesi var şurda bu konuyla ilgili net bi bilgi hiç okumadım

Back
X