ikiz bebek hareketleri yardım?

bomoserevde

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
55
1
16
Ankara
arkadaşlar ikiz kızlarıma hamileyim 24. haftamdayım. ikiside rahmin ön duvarında yan yanaydı. hareket hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu. Ancak ben tekmeleri genelde sağda hissediyorm, ya da kasıkta göbek deliği civarı ama hep sağ gibi . bu da beni endişelendiriyor. solda bazaen toplanmalar oluyor. Yerini farkedeiyorum bazen ama hareket algılamıyorum sola ait. sizlerde durum nasıl? yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ikiz kızlarıma hamileyim 24. haftamdayım. ikiside rahmin ön duvarında yan yanaydı. hareket hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu. Ancak ben tekmeleri genelde sağda hissediyorm, ya da kasıkta göbek deliği civarı ama hep sağ gibi . bu da beni endişelendiriyor. solda bazaen toplanmalar oluyor. Yerini farkedeiyorum bazen ama hareket algılamıyorum sola ait. sizlerde durum nasıl? yardımcı olurmusunuz

canım bende de aynı sorun var 25 .haftamdayım..genelde sağda hissediyorum hareketlerini bazen de kasıkta çok altlarda hissediyorum. sol taraftaki hareketler çok az sağa göre ..

canım korkma bende 31 haftalık ikiz erkek bebek bekliyorum bende çok endişeleniyordum ama kalp atışları gayet normal . dediğin gibi benimde tekmeler soldan geliyor sağ tarafta sadece kasılma ve toplanma oluyor nasıl çıkartıyor artık poposumu kafasımı bilemiyorum

ben hep ayırt edilebileceğini düşünürdüm ama demek bizi yanıltıyor yaramazlar :) doktora gitmeme daha iki hafta var daha önceki kontrolümde çok hareketliler demişti doktor. İnşallah sağlıklılardır. bir de ayrıntılı ultrasonda bir problem çıkmadı ama doktorum bir dahaki kontrolde daha büyüyecekleri için kalplerini tekrar inceleyeceğini söyledi. sizlere de aynı kontrol yapıldı mı merak ettim ??

Back
X