Ikiz bebek ve yardimci bakarmisinizzz

Evranos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
372
195
103
Merhaba arkadaslar ikizlere hamileyim sanirim:)) ama ben annemden farkli bir sehirdeyim. Yani cocuklara tek basima bakmak zorundayim. Benim durumumda olupda yardimci tutan varmi. Yarim gun 9 dan 3e kadar gelse yeter diyorum. Cunku ilk deneyimim ve iki bebekle basa cikamam gibi geliyor. Yardimciyla ayni anda bebeklere bakacagimiz icin gozumun arkada kalacagi bir durumda olmayacak insallah. Ikiz annesi olupda boyle bir yontem deneyen varmi. Beni bilgilendirirmisiniz acaba:)

Slm canım 47 kişi görüntülemiş kimseden cvp çıkmamış :)))bende ikizlere hamileyim bende senin gibi yapmayı düşünüyorum ama ben bebek bakıcısından çok evimin temizliğini yemeğini yapacak birini istiyorum kalan boş vaktindede bebeklere yardımcı olur diye düşündüm.Tabi böyle çalışıcak biri ne maaş ister evin içinde bir yabancıyla idare edebilirmiyim bilmiyorum.Bende konuyu merakla takib ediyor olacağım.Belki vardır bu şekilde çaıştıran ikiz anneleri.

Selamlar ,bn 6. Aydan sonra işe dönmeyi düşündüğümden direkt birini ayarladım
Öncelik bebekler ama evin genel bir temizliğini de yaparım dedi zaten düzenli temizliğe gelen 4 yıldır yanımda olan bir ablamız var
Sabah 9 a doğru gelecek 5 e doğru gidecek baZı günler erken çıkarım dedi sadece haftaiçi gelicem dedi
800 e anlaştım bn,bu arada başka insanlar ile de görüştüm,yaşadığım yerde Bebek bakıcıları 700-1000 arası alıyorlar,ikinci çocuk isteyenler içinde fark isteyenler oldu tabi
Eğer sadece temizliğe falan gelinecekse bence haftada 3 güne falan anlaşılabilir,hem ücrette düşer.ama öyle birinin de çocukla ilgileneceğini sanmıyorum,şahsen bn 3 yaşına kdr bakıcı ile kalıp sonra gelişimleri için onları kreşe verip sonrasında belki sadece temizlik ve yemek için birini ayarlamayı düşünüyorum

Baştan ne istediğinizi açıkça söyleyin arkadaşlar ,
Bakıcı içinde şunu sorun peki bir işin ucundan da tutar mısın? Eğer hayır derse çocukların tüm işini onun yapacağını söyleyin,örneğin kıyafet yıkama ütüleme onun olsun,ek besine geçilince hergün o taze mamasını yemeğini yapsın

V vera nur arakadaşım
Şunu da hesapla ki bir yardımcı bir eve hergün gelirse Nasıl olsa yarın da gelicem deyip işi savsaklayabilir:)
Aslında hergün yarım gün gelse sabahtan öğlene yemek lazımsa onu da yapıp çıksa tadından yenmez:)
Bence böyle biri 500-600 tl ye gelir
Birde şu var ki arkadaşlar aylıkçı gelen ister bakıcı ister yardımcı olsun önemli olan güvenilir olması...ve tatile de gitseniz aylıkçıya bir hafta yoktum daha az para alacaksın denilmez o maaşını bilir
Umarım yardımcı olmuşumdur

Benim o is yattı:) bebegim tekmis :)

Canım cvp için çok tşk.istanbulda oturuyorum ve çalışıyorum.haftada bir gelen bir temizlikcim var ayda 600 tl veriyorum ki normalde rakam yüksek zaten.açıkcası çalıştığım sürede çok umursamıyordum.Ben bebekler hayırlısı ile sağlıklı sıhhat li doğarlarsa tekrar çalışmayacağım 40 gün kadar annem yanımda olacak fakat sonra yalnız kalacağım.O yüzden temizlik ve yemek için birini bulmak istiyorum.1.000 tl ye kadar verebilirim ama üstü benide zorlar o yüzden merak ediyorum yardımcı ile anlaşanlar nekadar ve hangi şartlarda anlaşıyor.Dediğin gibi temizlik konusu zaten hep bir sıkıntı sürekli gelenler zaten gidiyorum bidahaki gidişimde yaparım mantığıyla çok savsaklıyor.ben henüz bakmadım kimseye annemin gitmesine yakın birine bakarım diye düşündüm ama rakamlardan hiç haberim yok.Belki snein dediğin gibi haftanın 3-4 günü gelecek yada haftanın 6 günü yarım gün gelecek birini ayarlarsam işim daha kolay olabilir.

oturduğum semtte o rakamlara birini bulmam çok zor sanırım daha araştırmadım ama belki istanbulda oturup ayarlayan birileri yazar fikrim olur

oturduğum semtte o rakamlara birini bulmam çok zor sanırım daha araştırmadım ama belki istanbulda oturup ayarlayan birileri yazar fikrim olur
Evet şehire göre değişiyor,Hataydayım bn işte ondan fiyatlar yüksek değil,burada günlük temizlikçi 100-120 arası gelir
İst da fiyat yüksektir tAbi ki, inş istediğin gibi birini bulursun
Bence sen yine de etrafa kapıcıya falan haber bırak,1 aylık deneme süresi koyarsın deneme yanılma işi çünkü bu

Senin haftan baya var doğumu bekliyorsun sanırım nisan -mayıs ikiz annelerinde gördüm.İşi ne zaman bıraktın birde bu haftaya kdr hep dinlendinmi normal hayatına devam edebildinmi ???

Senin haftan baya var doğumu bekliyorsun sanırım nisan -mayıs ikiz annelerinde gördüm.İşi ne zaman bıraktın birde bu haftaya kdr hep dinlendinmi normal hayatına devam edebildinmi ???
Cnm bn hiç işe gidemedim bu yıl,öğretmenim,çünkü en başından beri düşük riskim vardı kanamam vardı,4 ten sonra biraz biraz dışarı çıktım 1 aydan fazladır da yine yatıştayım bazen annem geldi ağırlaştığımda yani , 2 ay falan kendi kendime bakabildim,kayınvalidemdeyim şu an da, çok sıkıcı bir gebelikti anlayacağın

galiba çoğunluk ikiz hamilelikler sıkıntılı geçiyor.Bende 3 kere ağır kanama oldu.45 gün kalkmadan yattım.12.haftada ancak iş bası yapabildim.şimdi 3 aydır çalışıyorum ama tabi şimdide erken doğum korkusundan içim hiç rahat değil 3 hafta sonra çıkarım diye düşünüyorum işlerimi devredip.sonrasında bende yatarım bir sıkıntı olmazsa.MaşaAllah yinede sana bak 34.hafta olmuş 3 hafta daha bebişler dayanırsa ne mutlu sana.Hiç küveze girmeden bebişlerini kucağına alırsın inşaAllah.Rabbim bizede senin haftaları gösterir inş.

İnş gösterir ama normalde 36 da alacaktı dr fakat Bnm sancım başladı işte dün kontrol etti bence haftaya ancak dayanacaklar dedi sağlıkla gelirler inş

İnş gösterir ama normalde 36 da alacaktı dr fakat Bnm sancım başladı işte dün kontrol etti bence haftaya ancak dayanacaklar dedi sağlıkla gelirler inş
Dayanırlar inş canım.Zaten en riskli haftaları atlatmışsın ciğer gelişimleri tamamlanmış.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…