J joyjoyl Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 7 9 1 32 Dün 17:47 Konu Sahibi Konu Sahibi joyjoyl #1 Merhaba arkadaşlar, ikiz bebeklerime kız ve erkek olacak şekilde isim önerilerinize ihtiyacım var. Merakla bekliyorum teşekkür ediyorum şimdiden
Merhaba arkadaşlar, ikiz bebeklerime kız ve erkek olacak şekilde isim önerilerinize ihtiyacım var. Merakla bekliyorum teşekkür ediyorum şimdiden
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.818 961 53 Dün 19:23 Konu Sahibi Konu Sahibi joyjoyl #2 Aras-Uraz Aras-Ayaz Alpaslan-Cihangir Kerem/Cem-Kerim/Can Metin-Tekin Ediz-Deniz Semih-Melih Berkay-Gürkay Gürkan-Gökhan Savaş-Barış Göktuğ-Alptuğ
Aras-Uraz Aras-Ayaz Alpaslan-Cihangir Kerem/Cem-Kerim/Can Metin-Tekin Ediz-Deniz Semih-Melih Berkay-Gürkay Gürkan-Gökhan Savaş-Barış Göktuğ-Alptuğ
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 3.205 4.426 53 Bugün 01:33 Konu Sahibi Konu Sahibi joyjoyl #3 agresifpollyanna .!.: Aras-Uraz Aras-Ayaz Alpaslan-Cihangir Kerem/Cem-Kerim/Can Metin-Tekin Ediz-Deniz Semih-Melih Berkay-Gürkay Gürkan-Gökhan Savaş-Barış Göktuğ-Alptuğ Genişletmek için tıkla... Kız erkek demiş ama Umay-Uras ben çok beğeniyorum. Kızımın adı Çağla ikizi erkek olsaydı Çınar koyardım Annem de bizi Beste-Barış koymuş mesela ikiz değiliz ama önce tarzı belirlerseniz daha kolay olur.
agresifpollyanna .!.: Aras-Uraz Aras-Ayaz Alpaslan-Cihangir Kerem/Cem-Kerim/Can Metin-Tekin Ediz-Deniz Semih-Melih Berkay-Gürkay Gürkan-Gökhan Savaş-Barış Göktuğ-Alptuğ Genişletmek için tıkla... Kız erkek demiş ama Umay-Uras ben çok beğeniyorum. Kızımın adı Çağla ikizi erkek olsaydı Çınar koyardım Annem de bizi Beste-Barış koymuş mesela ikiz değiliz ama önce tarzı belirlerseniz daha kolay olur.
K kedisever33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 19 20 3 27 Bugün 01:35 Konu Sahibi Konu Sahibi joyjoyl #4 joyjoyl .!.: Merhaba arkadaşlar, ikiz bebeklerime kız ve erkek olacak şekilde isim önerilerinize ihtiyacım var. Merakla bekliyorum teşekkür ediyorum şimdiden Genişletmek için tıkla... Ayy benim de ikizlerim olacak henüz öğrenemedim cinsiyetleri ama burda yerimi alıyım bende
joyjoyl .!.: Merhaba arkadaşlar, ikiz bebeklerime kız ve erkek olacak şekilde isim önerilerinize ihtiyacım var. Merakla bekliyorum teşekkür ediyorum şimdiden Genişletmek için tıkla... Ayy benim de ikizlerim olacak henüz öğrenemedim cinsiyetleri ama burda yerimi alıyım bende
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.818 961 53 Bugün 04:56 Konu Sahibi Konu Sahibi joyjoyl #5 ay çok pardon ikisi de erkek diye okuyarak yazdım düzeltiyorum Ece Ege Efsun Efe Su Toprak favorim Cemre Emre Ceren Eren Buğra Buğlem de çok güzel bence Yağmur Bulut Eliz Ediz Pınar Çınar Özge Özgür
ay çok pardon ikisi de erkek diye okuyarak yazdım düzeltiyorum Ece Ege Efsun Efe Su Toprak favorim Cemre Emre Ceren Eren Buğra Buğlem de çok güzel bence Yağmur Bulut Eliz Ediz Pınar Çınar Özge Özgür