İkiz bebeklere nasıl hamile kalınır ?

Kartanesi_01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
3
1
1
26
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım ve cok heyecanlıyım şu an :KK17: Eşimle ikiz bebek sahibi olmayı cok istiyoruz ve araştırmalarıma göre bu tüp bebekle, klomen veya iğneyle olabiliyormuş ( Başka yöntemlerde vardır belki ama benim bildiklerim bunlar ) Size sorum hangi yöntem 100 % istediğimiz sonucu gösterir, fiyatı nekadar bu yöntemlerin ve doktora ikiz sahibi olmak istediğimizi söyleyip yardım istesek yani bu konu hakkında danışsak komik bir duruma düşermiyiz acaba ? Cok teşekkürler şimdiden :KK200:

Son düzenleme:
tüp bebekte bile amac çoğul gebelik degildir zaten.%100 saglayacak bi yöntem olduğunu sanmiyorum.anne tarafinizda varsa ihtimaliniz yuksek olabilir.Allah gönlünüzce versin.hayirlisi olsun hakkinizda..

Bir yöntemi yok herhalde bu işin. Ama neden ikiz bebek istediğinize takıldım, her bakımdan zor sonuçta...

Hamileliğin zorluğu, erken Doğum riski, iki bebeğe aynı anda bakmanın zorluğu, masrafı...

Daha yasin 18. Hic bir doktor sana iki embriyo transfer etmez. Onun yerine doğal yolla hamile kalıp doğumdan sonra korunmazsiniz. Kırkın çıkınca tekrar hamile kalırsın araları 10 -11 ay olur ikiz gibi büyürler. Tabi birinci bebekten sonra hala bunu ister misin ondan emin değilim :D

Ayrıca sakin kafana gore klomen filan kullanma. O ilaç sonuçta hastalığı olanlar için üretilmiş. Sağlıklı kişilerde olumsuz reaksiyon gösterebilir.

Bende klomen ile hamile kaldim ki sağlı sollu toplam 7tane yumurta oluştu ama sadece birisi tuttu ... Ailende ikiz varsa bir ihtimal olabilir ama onun dışında biraz zor görünüyor.. benim abimler ikiz ama ben tek doğurdum .. bende hamile kalmadan önce ikiz olsunlar diye istedim ama iyi ki tekmis çünkü birine bakmak bile zorken ikinciyle beni Bakırköye kaldırırlardı herhalde :D hakkında hayırlısı olsun canım Allah evlat versin de tek çift ya da erkek kız farketmez ;)

Back
X