Ikiz bebekleri olanlar lutfen yardimci olur musunuz ?

Esmerbrokoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
615
466
103
37
Merhabalar,
Yaklaşık 20 haftalık ikiz kiz bebeklere hamileyim. Benim gibi ikizleri olanlardan yardim istiyorum. Beşik konusunda çaresiz kaldım.

Ayrı ayrı iki beşik mi almalı, yoksa büyük çaplı tek beşik iş görür mu ? Siz nasıl beşik tercih ettiniz ? Memnun kaldığınız beşikler hakkında yardımcı olur musunuz? Tecrübelerinizi paylaşir misiniz?

Tek besikte max. 3 ay birlikte yatabilirler o da eger reflu yataginda olurlar da birbirlerine ulasma imkani olmazsa hareket durumunda.
2 tane park yatak almanizi oneririm

2 tane park yatak aldık Yanyana mis gibi oldu tek beşikle olmaz dönmeye başladıklarında birbirlerine çarparlar cunkü bazen ayak ucunda yatıyorlar bazen enine yatıyorlar sürekli dönüyorlar ikisi bir arada ancak 4-5 ay hadi 6 ay o da zorlarsanız yani sonra o beşik çöp olur

Merhaba benimde 5 aylik ikizlerim var ve ben 2 tane park yatak aldim orda yatiriyorum ve cok memnunum . ilk 3.5 ay yan yana yatirdim ama hareketler cogalinca odayi ayirip yataklarida ayirdim . Bu sekilde almani oneririm cok iyi kullanisli oluyor biraz 3 yasina gelince normak yataga gecmeyi dusunuyorum ben . hem ozel durumlarda bari park yataklari odadan odaya tasirsin.

Geve 2 farklı odaya gitmek zor olmuyor mu uyandıklarında

Bizim burda evler cok kuxuk oldugu icin onlarin odasinsaki yerleri benim odamdaki yerlerde 3 metre ilerde 3 saatte bir mamaya agliyorlar yedirip tekrar uyutuyom

Merhaba park yatak almıştım üzerinde ayrı yatırabilceğim 2 ayrı şekilde yatırabilceğin yatağın en üst kısmına takılan parça vardı kullanışlıydı iyi olmuştu yani ikiz bebek park yatak dediğinizde intertte cıkar bakabilirsiniz ben memnun kalmıştım

Merhaba bu attıgım görseldeki gibi kaç ay kullandınız bu şekilde ayrıca hiçbiryerde bulamıyorum bunu

Eklentiler

• 084B4B79-FE30-4780-8A58-BBC83ED6A777.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 162
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…