İkiz bebekleri oyalamak

szfb

28.02.2013/26.08.2020
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
1.233
1.205
133
35
Ankara
herkese selam.. direk konuya girersem ablamın biri kız biri erkek olan ikizleri var ve çok zorlanıyor.. 2.5 aylık oldular ve onları oyalayacak şeylere ihtiyacı var deneyimi olan anneler ne önerirsiniz? oyun halısı hoppala sallanan beşik vb. gibi lütfen birileri sesimi duysunnnn

kimse yok muuuuu????????

Canım öncelikle allah yardımcısı olsun. Benimde biri kız diğeri oğlan ikizlerim var çok iyi anlıyorum sizi. Sanki sizinkiler daha çok küçü o tür şeyler için benim ikizlerim o kadarken ben 3 saatte bir süt sağ, altlarını değiş, karınlarını doyur, gazını çıkart ve uyut 1-2 saat sonra tekrar süt sağ.... Bu şekilde gecesi gündüzü olmayan kısır bir döngünün içerisindeydim. Henüz çok küçükler algılayamazlarki o tür şeyleri. Ben benim yardımcılarımdan bahs edeyim 6. Ayından sonra kapıya asılan Zıp zıp ve mama sandalyesi. Benimkiler seviyorlar oturmayı uzun süre olmasada 1-2 saat günde oyalaya biliyorum bunlarla. Sallanmaya alıştırmadım o yüden anakucağı gibi şeyler almadım. Bir tane eğitici salyangozumuz var fischer preis dan onu çok seviyorlar müziği ile uyutuyordum halada 8 aylıklar çok seviyorlar. Aklıma gelenler bunlar.

o aylarda oyalamak zor.en az 3 aylık olmalılar ki oyun halısından dönencelerden anlasınlar.ama şimdiden dönence ve oyun halısı edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…